sängen!

puh, rolig kväll! men trött som ett aas är jag!:) haft mycket trevligt ikväll med god mat (!!!!) och trevligt folk! kom några andra people haha! Svesse, börnis, andreas och nån zeke (?) :P Ligger i sängen nu men omöjligt att sova eftersom alla lever satan! haha! Här kommer lite bilder på kvällen iaf:)

ääääähhh.. nää det gör det inte! eftersom mitt internet är retardeeedddd som fan! :sss Så det får bli imorgon istället! ;) ¨

 

kramizzz


Uppe med tuppen!

Helloj! har precis kommit hem från gymmet!:) blev ett härligt pass såhär på halloween morgon! hähä! Igår efter vi ätit på cecars kom ida till mig och vi såg idol och hon toppade mitt hår! skönt att ha det lite fräscht nu! och just det! Glömde ju nämna igår att jag beställde tid till att färga håret!:) najsbajs! Och en sak till.. jag har fått urinis! så en ny pencillinkur har påbörjats! haha! typiskt mig!:)

Idag ska jag iallafall plugga, städa och gå en tur runt getberg med helen! sköönt! sen kirra mig för kvällen då jag ska vara en sschhöönn snubbe! ;) you will see!

Kramizz

hellö

Idag har jag jobbat till kl 2! gjorde 3 tårtor + en bröllopstårta idag :) roligt! Sedan har jag sprungit och nyss kommit hem! Har ätit på cecars, taco&pizza buffé! iiinte illa alls vill jag lova! Men mätt som en jäkel är man nu iaf!:P haha! Nu ska jag och ida se idol och tanka hem nån skräckis vi kan se på! :) puss o kramizz

!!

är så sjukt trött! och så sjukt ont i magen! :( har varit hos ida ikväll o vi har badat och myst! Så nu är jag ännu tröttare nu haha! och ska upp och jobba kl 8 imorgon! så gniiite! :*

2 timmars sömn..

fybubblan så trött jag är nu! blev impuls igår, jag och ida åkte till härnösand för att festa loss lite på lill-lördag! hehe! började med att vi kom dit, gick och tog ut pengar! Sedan gick vi upp till Albin på förfest med paula och sandra! gosis! Sedan gick vi ner på bittens det var rätt roligt faktiskt! dock lite missöden man hade kunnat varit utan. haha! börjar jobba om en halv timme och har sovit som sagt 2 timmar. haha jiho! men som man bäddar får man ligga! =) hörs sen!

kramizz

puhh!

ont i benen! men gick bra att gymma idag:) nu sitter jag och äter lite lunch! och ska snart kirra klart mig för att åka till övik med anna och mor :) Hoppas jag hittar nåt rolgit att ha på mig på lördagockså! :) hähä

kramizz

goodmorning!

Har precis slängt i mig lite frukost! Nu ska jag snart ut och springa och gå på gymmet så jag hinner med det innan jag & mamma ska till övik vid halv 12 tiden! Slängde iväg ett sms till anna nu och frågade om hon kunde följa som smakråd! men har inte fått något svar än, hon sover väl. haha! Nejmen vi hörs later :)


kramizz

hemma!

Har precis kommit hem från cubuskvällen i övik! shit vad mycket man hittade , men min ekonomi tillät inte så mycket.. Ska ju till Övik imorgon också med mamma och shoppa :) Men hittade iaf 2 fest klänningar och en lång tjocktröja! supersköön! 350 kr för allt :) wihoo! mktmktmkt bra! :) Nu sitter jag och tittar på dh och ska äta lite hallon, mumsi!

 




-min underbara middag<3<3<3


kramizz


cubuskväll!

Godmorgon folket! Har precis vaknat och ätit en super god frukost och ligger i sängen och tittar på våra bästa år! Ska snart byta om och springa en lång tur så man får röra på fläsket lite! :) Styrken igår var inte så jobbig som jag hade räknat med så tror inte jag ska fortsätta på det! har för sjutton ingen ekonomi till det! haha! :)
Ikväll ska jag på vipkväll på cubus! 40% rea på alllla kläder och 20% rea på alla sminkprodukter! yihoo! :) har knappt några pengar men man kan väl alltid köpa lite smågrejjer!:) hehe

kramizz

Ny design !

Tjena alla Malins readers !
Har fixat lite med bloggdesignen nu - tyck till !
Hoppas du är nöjd Mallan, hojta till annars så kirrar vi det :)

Tjing ! /Kak !

nystart på lovvecka!

första dagen på lovet idag! det är underbart att ha dagarna helt oplanerade och hitta på lite vad man vill och ändå ha massor av tid över! :) Jag och anna hade supermysigt igår kväll och plus att hon hade bakat en sockerkaka som var mycket goood! Imorse låg vi och såg på one three hill innan vi gick ut och gick, gick nästan en och en halv mil! :o skavsår men skönt känns det! Och ikväll ska vi på styrketräningspass!:) ska bli härligt! Nu ska jag fortsätta skriva på min essä eftersom jag fick ett mail av min lärare att jag var rätt ute så bara att köra på! hehe! fryser som en jäkel så ska ta en filt nu och sätta mig en stund (blir väl 10 min om jag känner mig själv rätt) :) haha! hörs sen fkrs! :)

kramizz


ingen kickboxning..

Blir inte någon kickboxning ikväll.. carro dissar mig och ingen annan verkar kunna! och det suger!;s så jag drar ut och springer nu om ett tag! Och sen ikväll så sover jag hos anish :) har ni tur kanske det blir en fin videoblogg till! =) hähä! kanske bloggar där sen med! får se!

kramizz


videoblogg, va rooligt


Original Video - More videos at TinyPic

äntligen!

har just kommit hem! jag och anna har varit så duktiga idag! ;) hahaä! känns i benen vill jhag lova! Ikväll blir det kickboxning med carro också, mina ben kommer knappt finnas kvar :) efter det åker jag nog till anna :) vi ska äta grönsaker och dipp och mörk choklad och dricka vin! perfekt för en söndagskväll ;)

kikade förbi cissiwoman nu då vi gick hemåt, så fick låna en kabel av henne så nu kommer det lite bilder:)


some blue makeup

Vad gör man inte då man har tråkigt?:)

haha! karins bamsekisse:*

Knäppte faktiskt en dagens outfit! haha!
halsduk- Gina tricot
tunika - Malin Norlanders!
Jacka - HM
Leggins- Linns!
Skor- Skopunkten!

Mariann on the last day ;/

kramizzz


Nyvaken!

Hello, Har nyss vaknat och nu sitter jag och ser tv med mamma och pappa i tvrummet! är ganska trött faktiskt! Vaknade då klockan var 10.15! och kom då på att jag och anna skulle ut och springa och gymma kl 11 typ! så klev upp och kastade i mig frukost, efter det kom jag på, "ahh justde.. vintertid.." haha och var så vaken då så kände ingen lust att gå och lägga mig igen! jamen som sagt idag ska jag träna med anna och sedan ska jag och carro på kickboxning ikväll också! sen ska jag hinna med och plugga! så blir en himla nyttig dag =D känns gött!
cya latero babes!

Hittade dessutom den här väskan igår, funderar på att klicka hem den om jag inte hittar någon i Övik på onsdag!

lurdaag

mycket uppdatering på sista tiden! :) Jag så strulig som jag är har självklart tappat bort min usbsladd till telen och finns inte en jäkel jag kan låna av! skit irriterande, har massor av bilder där juu! :( sista dagen på praktiken igår.. så tråkigt! har haft 2 super roliga veckor. och nu väntar skolish.. bluää! :( Klev upp typ halv 9 imorse och drog på gymmet och var sedan ut och gick en sväng, blev även en liten springtur!:)  Ikväll ska jag till BK och hare nirrenice! :) Blir mysigt! Sedan resten av veckan så blir det pluggplugg och åter pluuuggg! det suger! :(
aja slänger upp lite bilder då!

eller kanske inte!! eftersom mitt internet är bajs i hjärnan!!


trött som bajs

svin trött, ska sova nu, är super glad att inte rabih my love åkte ut!<3<3<3<3 hähä. Så skriver imorgon om gårdagen och dagen :)
Är supersugen på dessa skor, kanske? får la se :) gnite

hello

heej bloggen! hittar inte min kabel till mobilen.. svindrygt. där jag har alla bilder;o Nu har jag iaf kommit hem och nyss varit ute och sprunge:) nu blire att kasta i sig middag och gå till anna och se idolis:) wiho, my chickk BK!;)   skriver mer då jag kommer hem=) pusss

back hoome!

hemma i Ullis nu! ganska skönt! men är så trött så jag vet inte vad.. som vanligt!! ;p Imorgon åker jag till Karin efter praktiken och sover där tills fredag! : ) mysipysi!
Idag har jag gjort samma som alla andra dagar haha :) plus att det kom några modeller som skulle sminkas som jag fick hjälpa till med! roligtroligt! stackars mariann(bossen) hennes laptop hade gått sönder som hon köpte FÖRRA VECKAN? haha. så hon åkte och lämnade in den, sen då hon skulle starta företags datorn hade den datorn krashat också.. haha fy! så hon fick lämna in 2 datorer idag stackarn! :) Idag kollade jag på en kofta jag hade hittat på lindex 399:- Kände att jag inte hade ekonomi till det! Då jag kom hem så låg det ett paket på bordet som var till mig! Kollade i det och vad fanns där... KOFTAN :D wihoo! mamma är bara bäst hon! :*** så ska nog ha den på mig imorgon!:) ska föra över lite pengar nu så jag kan köpa en halsduk och en väska imorgon, min håller ju på att gå sönder, eller om jag köper det på fredag!:) jag får se! hoppas jag hittar nåt fint! :p haha!




denna läppglans är underbar men kostar 400 kronor. vem köper den, inte jag iaf :/

fortfarande lika trött? ;o

Fortfarande lika trött = inge plugg gjort!
Idag har det inte varit så mycket folk heller.. Ganska lång tråkigt då det är ganska tomt! så vi stängde tidigare (a) hähä, sen gick jag på stan en sväng och åkte och handlade innan jag åkte hem till ida igen! åker hem till Ullånger imorgon, skönt! Men lite omysigt att inte sova med ida längre :(..
träffadebtw Erika ( mjauuwwzz ) idag, hon var i övik :oo mkt roligt :D + Lydia & mimmi? ;d Nu håller ida på och fläta mitt hår så jag slipper hålla på o kirra det imorgon! schöönte! Ska kliva upp tidigare så jag ska skjutsa ida på skolan imorgon.. känns jobbigt, men vad gör man inte för kärleken :) hähä!


- fyy vad gott det här var imorse! kirra döööddsskönt i kistan!



tack & hej leverpastei

trött som en gnuu

usch vad trött jag är!! Förstår inte vad som är felet, somnade tidigt igår och är fortfarande lika jädra trött! :/

Idag har det inte varit så mycket folk, antagligen pga vädret. usch vilken burrväder, det t o m snöade imorse då jag körde in! uschis! Åt nyss en god mat, pasta och en skitgod skinksås! mumsigt, fick även med mig till matlåda imorgon, blir gött, på onsdag ska jag prova en "falafel" till lunch, undra om det är gott? ;o hoppas det! :) kostar ju bara 30 kr, och får ju 35 kronor i matersättning! haha! så det blir ju perfekt ;) får jag 5 kronor över att göra något trevligt för ;) ! Nu ska jag snart ut och springa, lär väl somna antagligen! ;o haha! ikväll blir det även en jävla massa plugg! drygit! :( men men det är ju hela skola såattehh! blir nog en fin videoblogg ikväll om jag örk ;)

kramizz



woho videoblogg, enjoy ;)


Original Video - More videos at TinyPic

trööööttttt..

gud vad trött jag är nu. men det är väl så söndagar ska vara! Hade en trevlig kväll igår på fotbollsgalan, taskig mat, men roligt folk :) började med prisutdelning och det tog ju högakusten över totalt, massa priser till carabuela, och till Jesper Larsson och Johan + till hela laget! wohoo! Sen blev det mat.. ( som inte gick att äta ) Sen lite dans innan vi drog vidare ner på gladan istället:) har nyss ätit en körv från OK, halleluja säger jag bara, mat.. finns det något bättre? :) näää! Blev inte så mkt bilder eftersom mamma hade kameran hela tiden :P


people

snygga brudar och jag (Såg nu att jag ser missbildad ut! haha, härligt att ögonbrynen vill hålla sig på plats, vilda!)

 

mer people!


lunkish

hejja HKF


sofia kom lite senare också! roligt med en vän :)

haha folk.

avslutar med en fin bild på leffe haha


saturday

Sitter och blir fixad i håret av ida nu =) ser ut att bli ett bra resultat ;) Idag har jag gymmat och hunnit med och sminkat Camilla! bussen går fem och ska hinna sminka mig sj, carro och mamma! haha lite mycket att göra ksk?? :) iaf vi hörs väl imorgon eller nåt :) puzzz


dag 5.

har nyss kollat på idol! underbart att camilla åkte ut, och rabih, mummsfillibabbah!! :* Såg på idol hos anna, kraaaamiz ;)

Gick bra idag på praktiken. Lena var in en sväng och kollade läget imorse! Sedan så gick jag och lunchade, smakade mycket bra! Sen så kom det massa varor idag, så packade upp det och kollade vad som gatt beställas osv! det har kommit in ett nytt luktljus, luktar ju helt underbaaart! Vad är mysigare än ljus i detta höstmörker? :) ingeeet! Nu ska jag nog sova. Ska upp i tid imorgon, ska gymma på morron, sen så blir det att sminka Carro,Camilla,Mamma och mig själv :P haha, så det lär ju ta ett tag, och ska ju iväg på Fotbollsgala i Kramfors, bussen går redan klockan 5! Hoppas det blir trevligt :) godnatt!

kramizz


höll på att glömma!

just ja! Idag stog jag ju handmodell för "wrapmaster"! Så nu kommer mina händer att vara över hela sverige när deras nya wrapmaster kommer ut, haha! ganska oväntat faktiskt! men riktigt roligt! behändig grejj alltså, Funkar mycket bra, fick med mig en hem så gav den till mamma och gav pappa en annan sak jag fick, var en trådlös mobilladdare, svinpraktisk! Och det funkar verkligen, behövs bara ett batteri! =D toppeen!
plus att jag vill tillägga att min mamma och pappa är bäst i världen! :* kraaam


dag 4.

puhh.. Äntligen hemma i mitt eget rum känns skönt faktiskt! :) har nyss duschat och har faktist pluggat lite ikväll, duktigt malin!

Idag har jag inte gjort så mycket annorlunda från dom andra dagarna, samma idag, kassa, hjälpa kunder osv :) justde, har även gått runt på stan och raggat lite modeller till showen den 7:nde! Sen imorse gick jag och köpte en chailatte, muummmms va underbart! :) här kommer lite bilder från kameran iaf! :)


malin:)


gottiiitttt


En glad tjej innan praktiken! haha


Var med karin på hennes skola imorse, gullnos!!

Sminkii

Mariann lärde mig o sota ögonen oså, blev hur bra som helst!:))

kramizz

dag 3.

Usch vad kallt det har varit idag! Började med att jag fixade mig hos malin för sista gången! haha. Sen gick jag ner mot mus och träffade som vanligt sötpetra på vägen :) Sen idag så har det inte varit så mycket kunder, Har kollat på många rådgivningskurser. Och även en gruppkurs, då Lina även sminkade en kille, det var kul!:) Sen så lärde mariann mig att göra en riktig sotning och gjorde det på mig, blev supeeer! :) riktigt nöjd. så blir att inhandla lite produkter nu så jag kan göra det på lördag då det är fotbollsgalan i Kramfors, ska bli roligt! Nu sitter jag hos ida (my babe + hemma hos min framtida fru <3) Hr nyss ätit lite mat, köttfärs och pasta, göttemooos!! Ikväll blir det nog film och även lite plugg :((( Ska upp tidigare imorgon eftersom jag åker in på idas skola med henne på morgonen så jag iaf kommer i tid till praktiken :) lateeerr


Myys i malins lägenhet igår :)


dag 2 chapter 2

Kom hem nu från en mysig fika med petriss : )

Iallfall.. Min dag, började 10 som vanligt :) har stått i kassan idag igen, slagit in massa mer paket! Lunchat med petra, kycklingtacos på cafe paris :) mumss! Efter det så skulle vi skylta om i skyltfönster, tyckte lite synd om mariann som fick hålla på och kliva upp och ner för med hennes goo mage:* haha! var väl lite speciellt skyltfönster dom skulle ha, men det gick bra! :) Trivs sjukt bra där, så roligt! och imorgon kommer mamma och vi ska luncha, det blir nice ( hon payar.. hähähä) Väntar på att malin ska komma hit snart, hon hämtar sin bil hemma i kiörning (stavning?) :) och tittar på desperate housewifes =) ska duscha och plugga snart så jag kommer i säng i tid idag :)






hade lite roligt :)


Makeup&hår show på stat! Jag ska gå modell och då frågade jag anna om hon ville joina mig :) och det ville hon tjoho, så skippar fotbollshippan för det här, lätt ;) haha!
 förköp på makeupstore 150 kronor, inklusive välkomstdrink, tilltugg, gåvopåsar och andra överraskningar! Baren öppen hela kvällen, mingel! komkom:)


Ingen bra bild.. men fika på UH med petra :)

 

kramizz och godnatt:)


dag 2!

Kom nyss hem från apu:n var inte så hungrig så blev en macka och en banan! haha! Nu ska jag gå ner på stan och ta en fika och mysa med petra :) Så jag bloggar och lägger in nån bild jag tog idag då jag kommer tillbaka! :)

kramizz


:)

kom hem från första dagen på makeupstore för ett tag sen!:) gickbättre än väntat! Tur man har den trevligaste chefen!=) Det började med att malin också började 10 på skolan idag, så det var skönt att man kunde gå samtidigt, påväg ner mötte jag Petra som var påväg till hennes praktikplats (KICKS) och stog och snacka lite, sedan då jag kom dit fick jag gå runt och kolla på produkter och lära mig lite, sen lära mig kassan och slå in klubbgåvor till klubbkvällar oså! Gjorde inte så mycket idag, var lugnt. Hoppas det blir mer folk imorgon.
 Justde! Sen fick jag stå själv i butiken också!:o haha, Men det gick faktiskt bra. Kunde faktiskt lite ;) Roligt att det kom som mest kunder just då! haha! :) Nu sitter jag själv i Malins lägenhet hon är och grattar någon kompis, och ska snart ut och springa. Och ljushuve som jag är så glömde jag reflexväst! ska väl gå bra ändå hoppas jag! Vet dock inte var jag ska springa åt ;o ? slutar väl med att jag springer vilse. Så om jag inte bloggar på ett tag så vet ni ju att jag är ute och virvlar på någonstans i Övik!  ;)


kramizz


@malin!

Sitter hemma hos malin nu! har nyss pluggat lite och valt kläder osv tills imorgon :) Nu sitter vi och ser på evan den allsmäktige! haha, sjuk film! Går nog och lägger mig snart är så sjukt trött! haha :) bloggar imorgon då jag kommit hem från MUS :)

kramizz

trött som en geet

Guud vad jag är trött och jag som tänkte att jag skulle plugga sen? det kan jag nog glömma ;o packningen är iaf klar nu och innan jag åker ska jag svänga in hos anna och låna en tröja av henne, snällis :) Så nu drar jag, kanske blir någon mysig videoblogg ikväll hos malin om hon har cam på sin dator ;o  vi får se! eftersom jag inte hittar kabeln till min kamera;O och det suger ju! Menmen, wish me good luck nu, och hoppas jag klarar mig fint ;)

Kramizz

pust..

är riktigt slut i kroppen nu, blev ett hårt träningspass imorse! Men skönt är det nu! haha! Ikväll så skjutsar mamma och pappa mig och malin till övik, så vi får väl se vad vi hittar på ikväll, lär väl bli snack och slapp i guess! :) Sedan täntke jag ta med mig datorn.. Men jag tror jag skiter i det nästan för är inte säker att det är trådlöst internet där och då känns det ju som lite meningslöst att drälla med sig den också! men bloggar väl från hennes dator om jag får!;9 hörs lateer.

Kramizz
+ lite extra pussar på BK & Erika idag :* pusspåer

godmorgon!

Har nyss kleve upp, så skönt att vara uppe i tid! Sitter nu och har ätit frukost och ska ner och gymma med pontus nu om ett tag! Sedan blir det väl bara att packa idag och fixa det sista inför ikväll då jag åker till övik, och börjar praktiken imorgon!:) Ska bli riktigt roligt, men nerverna börjar dock dyka upp sakta men säkert! haha! Plus att jag har glömt mina apu-papper på skolan? hur smart drag var det då? nää inte så värst! Hoppas ni gillade min fina videoblogg igår ;) det gjorde jag!

Kramizz ♥


videoblogg, va rooligt


Original Video - More videos at TinyPic


fotbolll

sitter och dricker lite öl och ser fotboll=) men vad håller sverige på meed, HEJJAHEJJASWEDEN OCH ZLATAN ;)


maaat

åkte och hämtade helen nu och skjutsade henne ner på byn. fick då med mig en tallrik med maten dom bjöd på där uppe!:o och jag som nyss hade ätit måste snart sätta mig och äta igen! haha! såg så jäädra gott ut, allt man kan tänka sig! muummsss:)))

Inte nå blåögd just ;)


MatteC

matteC suuuuger så jäädra hååårt!! Jag förstår inte nåå! Det som gick som hejsan från början och nu sitter jag fast och kommer ingenstans! :s varförvarförvarför!

Btw så har pappa gjort ett "handsmycke" till mig idag :D haha vad söt han är! hoppas den blir bra ;) den är snart klar!


saturday

Vad skönt det är med helg! Och att inte ha skola på 3 veckor! wonderful!
Imorse vaknade jag upp vid 10, och tog mig en härlig springtur, och sen blev det en good frukost, men mycket gott bröd! Vi fick något från ICA igårkväll då vi var där och handlade. Det var riktigt gott! Fram tills nu har jag hölle på och packa tills jag åker till Övik imorgon och bosätter mig hos mallan :))) Dom har ju dresscode "svart" på makeupstore, och var jag ska få alla mina svarta outfits ifrån, det undrar jag faktiskt! haha! Sen så ska jag försöka att göra några egna smycken av mina gamla (do-re-do, som vi har fått lära oss att det heter på skolan)! Senare idag så ska jag nog åka och gymma och jag får se om jag orkar sola också, tror inte det. Men det skulle ju som sagt behövas när man sitter här som lilla mjölken! ;p Sen ikväll så kommer brudarna hit för att se fotboll och dricka lite bärs ;) ska bli mojsigt! :) 


Kramizz

home again

kom hem nu för ett tag sen och jag är sååå trött! Alltså idol.. Svenska folket? vad tänker man med? Hur i helskotta kan camilla vara kvar som? :p helt sickt! funderar på att ta tag i liite plugg såhär en sen fredagskväll! men först ska jag smörja in mina fötter som är så sjukt tör! haha! Godnatt people!;)

kramizz


Höstmörker..

haha, kom och tänka på en grejj..
Gud vad ensam man känner sig då man ser att hälften av sina facebook vänner sitter och skriver
"väntar på älsklingen."
"Fixar mys tills älsklingen slutar"
Ibland känner jag att det skulle vara så sjukt härligt att ha någon att spendera sina lediga hemmakvällar med och bara måå! :*


Praktik

Börjar faktiskt bli lite nervös inför praktiken på måndag.. Ska ju som sagt vara på MakeUpStore, Hoppas verkligen det blir riktigt roligt! :D Vilket jag tror!  Så jag bosätter mig i övik/Bjästa i 2 veckor nu framöver!
Känner att visst på skolan så lär vi oss massor om smink/Styling men tror absolut inte att det är som att lära sig på praktiken att få se "proffs" sminka, och rådgiva kunder och få observera och bara ta in massa nytt! :)

Kommer nog börja sakna klassen! Och kommer sakna lille mjauuwwzz och våran crazyness på rasterna :) haha! Men jag ska nog klara mig hoppas jag! ;)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer.. Kanske bara blir mys och idol med tjejerna!Vill helst gå ut och dansa loss, men ser inte ut som om det blir så!

I just want you to kiss me, now, in the moonlight

Kramizz


uhhh...

Guuud vilken jobbig skoldag! började med att jag försov mig så jag gatt skynda mig som ett took! Sedan på skolan börjades det med en jävla lång naturkunskapB lektion som tog rejält på krafterna! Sedan så var det dags för MatteC, gick inte alls nå bra! Sen ett skit prov! Och nu då jag var ute och sprang så sträckte jag mig på baksida lår, och har INGENTING att göra ikväll! TJOHOOOOOO loveit!:)

äntligen!!



Idag då jag kom hem från skolan.. Vad kommer mamma med? jo en lapp som det står att jag har fått hem ett paket! Jag springer in (verkligen springer) på OK. och hoppas på att det är klänningen, och javisst:D ääntligen är den här!! och den satt som smäck! det förgyllde verkligen min dag! fast ofc gjorde ju mjauuzz de också ;)

KRAMIZZ


piercingar.. tatueringar..

Imorgon ska jag beställa tid för att äntligen göra en tribe i örat :))

 

Är även mycket sugen på en tatuering men en underbar text.. Men säger inget mer så ingen snor idén från mig ;D haha!


skola?

dagen började med att jag åkte till skolan vid 10 imorse. fixade lite med mitt och jennifer UF-företag. Sedan åkte jag direkt hem, fick några snyltare med på vägen ;) haha! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, jag är så jävla trött så jag lär väl bara ligga och dö? förövrigt var jag på super humör idag då jag kom på skolan, sedan så finns det inget värre då man är på så bra humör sen har man några surpuppor på skolan som såklart gör så jag också blir på dåligt humör! så dryygt! :( plus att min klänning kom inte idag heller?! vad sitter felet i undrar jag?! usch ska dra iväg ett mail till dom nu! så leee! menmenn

Kramizz


finn ett rätt..

På denna bild? veckans deckargåta.... hummmm-??????

Svarar man rätt kan man vinna ..
1. Man slipper se sandra
2. Man slipper höra av sandra
tröstpris- man får sandra

@sandra

Sitter hemma hos sandra nu i härnösand. Vi har ätit chips,popcorn,ostkrokar,choklad & turkisk peppar! vi har också druckit saft, loka och vatten. Vi har sett på ugly betty, desperate housewifes, christine & brothers & sisters! Vi har jätte roligt sandras katt är söt men speciell.<3
När jag kom åkte vi på statoil och köpte chips,popcorn & choklad! Saften hade hon redan, så då blev vi rik! Sandra har frysit hela kvällen och inte låtit mig värma henne med min kroppsvärme :( sadface.

Kram på er alla läsare hoppas ni gillar min nya design & hoppas min blogg underhåller eran vardag! ha en super kväll!

Kramizz


ps. Sandra är möken. i like. ds KRAM

nyduschad,nytränad..

Har varit riktigt duktig idag både hunnit me och sprungit 5 km och gymmat i 1,5 timme! Känns så grymt skönt såhär efter då man har heela kvällen framför sig!:) Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Så det blir väl att jag typ pluggar eller något! :/ booring, men det måste ju göras såatt!

Kramizz

...

Meen så dryygt att sitta uppe och vänta på någonting som aldrig kommer! ;o så nu blir det sängen och sova eftersom det är skola imorgon.. Projekt arbete precis hela dagen hoppas att man kommer någonstans!  :)

ännu tråkigare!!

15 ÄR DU?
1. Är du snygg? - your choice
2. Är du fet? - haha fet och fet! lite ;)
3. Är du smal? - haha näj verkligen inte
4. Är du en sportfåne? - nja inte precis!;D
5. Är du rolig? - haha som fan!
6. Är du sjuk? - haha som fan!
7. Är du feg? - nä , eller lite.
8. Är du törstig? - JA
9. Är du 15 år? - nej faan
10. Är du rik? - Rik, är ett starkt ord.
11. Är du fattig? - jara;)
12. Är du smart? - jättesmarrrt
13. Är du shoppingsugen? - är jag jäämt.
14. Är du retsugen? - JA!!
15. Är du saknad av någon? - det hoppas jag.

4 SKULLE
1. Skulle du vilja vara längre? - Nä det vill jag inte!
2. Skulle du vilja väga mer? - NEJJE
3. Skulle du vilja ha sex med en kändis? - men hur många ska man räkna upp? blir för långt..
4. Skulle du dricka dig full nu? - nej usch är fortfarande bakis haha

8 KAN
1. Kan du vifta på öronen? - näpp
2. Kan du slicka dig på näsan? - nä
3. Kan du kolla i kors med ögonen? - nää
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - tror inte det, har inte försökt, och det är nog ingen idee.
5. Kan du vara på en fest utan att dricka? - nej:oo
6. Kan dina vänner lita på dig? - Ja det kan dom!
7. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? - har redan!
8. Kan du suga? - Det kan väl alla ? :)

4 ANTINGEN ELLER
9. Pierca tungan eller näsan? - TUNGAN
10. Vara seriös eller rolig? - roolig
11. Brinna upp eller drunkna? - drunkna
12. Umgås med dina fiender eller föräldrar? - Föräldrar!

SVARA ÄRLIGT
1. Tycker du om någon just nu? - mja :o har inget riktigt svar där! 
2. Sol eller måne? - SOL!
3. Vinter eller höst? - INGET
4. Soligt eller regnigt? - soligt !

OM MIG
1. Hur mycket är klockan just nu? - 22.26
2. Fullständigt namn? - Emma Malin Viberg
3. Vart vill du bo? - maldiverna?
4. Hur många barn vill du ha? - ähm, 2 kanske 3
5. Vill du gifta dig? - Självklart
6. Är du kär? - nej
7. Favoritårstid? - sommar

HAR DU UNDER DET SENASTE 24 TIMMARNA
1. Kysst någon? - nejj
2. Blivit kramad? - Ja
3. Känt dig fånig? - ja hah
4. Saknat någon? - jaa
5. Ljugit? -hm.. vet inte:O

tråkigt..

...så jag lägger upp lite festliga bilder!;)


-Förstår inte varför pappa får vara i hjärtat med anna och jag får vara på kanten?? </3




Ida är fan snyggast :o det är sjukt;)

klänning??



Känner jag att jag väntat nog länge på dig nu lilla klänning! över en vecka sedan du skulle vara på mig nu! lite less! :(




+ att jag kom på en sak som carina den skitungen visade mig på kramm.. hon har gjort hål i örat precis som jag vill göra! JEALOUS!!!! :(

Måndag.

skola hela dagen.. ganska drygt! tur lilla mjauzz fanns där så jag mådde lite bättre! :) har nyss ätit middag. var riktigt gott att få något gott i magen! Ikväll ska jag gymma med pontus, ut och springa och plugga! känns bra att äntligen göra något vettigt av de lediga kvällarna! har ju bara den här sista veckan nu sedan apu i 2 veckor påföljd av loov! LOVE<3

kramizz

:)

Det blev ingen kickboxning ikväll.. Både jag och anna kände oss lite för trötta för att åka dit. Så det blev en spring tur och lite egen träning för mig ikväll istället! Nu ska jag snart duscha och sen få i mig något och plugga lite matte! 

Vill ha sommar & bad nu istället för denna kyla! :(

kramizz

heeey

Shit vilken dålig uppdatering jag haft i helgen! haha! men iallfall... på fredag morgon då jag skulle åka med bussen 20 i 7.. vad händer?! när vaknar jag?! jo.. 25 i 7 ? :o  Jag ringer då lille mjauzz och frågar om hon kan fråga om han kan vänta så jag kan hinna med bussen.. Men då jag äntligen står utanför och väntar så.. stannar inte bussen!! haha, så slutade med att jag fick ta bilen och åka ikapp bussen och ställa bilen i helledal! haha! menmen, då vi kom hem åkte jag och mjauzz till övik och shoppade lite, hittade inte så mkt men blev lite smått & gott! Sen  åkte vi hem och åt lite god middag, och sen fixade vi till oss lite och tog bussen till hsand där det blev lite fest!

Igår så blev det fvmatch på dagen och utgång på kramm på kvällen! Det sög så jag åkte hem ganska tidigt och tog en god pizzamacka innan jag hoppade i säng!:p Förövrigt borde idioter ibland lära sig att hålla tyst! Onödiga kommentarer är överflödiga!

Idag så har jag ingenting planerat förutom att jag ska plugga och åka på kickboxning ikväll!

kramiz

@ linnseys!

Sitter hemma hos linn nu med henne och BK dom tittar på något program som hette "inlåst" jag tyckte inte det verkade så bra så satte mig här istället och ska platta håret snart så jag slipper göra det imorgon bitti klockan halv 6!! Eftersom vi ska åka med en buss som går från kramfors 20 i 7 på morgonen för att åka till sundsvall på någon slags nyhetsmorgon, och efter det ska dom berätta om "tv4smink" som det kallas! Så man får väl ut någonting av den tidiga morgonen hoppas jag! :) Kommer tillbaka till kramfors vid halv 1 ungefär, efter det åker jag & anna & erika (tror jag) till övik och tittar lite shopping. Sen senare på kvällen åker troligtvis jag och erika till hsand och festar lite! förfest för lördag då det är kramm! haha! cyaaaaa

kramizz

hemma!

gud vilken lång skoldag det här har varit alltså! Började imorse med att jag mötte upp Erika på hemköp, så vi började med att vi åt banan på en bänk inne på hk! hehehe.. Sedan vandrade vi upp till parken för att lyssna på nån dryg föreläsning i 2 timmar!! Sedan då vi kom tillbaka till skolan hade vi bara naturkunskap, blev lite genomgång för provet nästa vecka bara! Får nog tacka Erika att jag överlevde denna dag! haha sjuk kvinna! Mjauuuwzzzzh!! :)

Ikväll bär det av till kramfors igen för att sova där eftersom vi ska iväg till sundsvall imorgonbitti 20 i 7 på morron! fy.. för tidigt för min smak! :P haha! Men innan det ska jag ut och springa och vara duktig och plugga!:)

kramizz


RSS 2.0