Helgen över..

Happ då var helgen över och nu är det bara att ladda om för 10 dagars jobb.. Känns väl sådär. Men snart är jag ledig så de är väl bara att härda ut:) känns hyfsat deppigt att åka hem från ramsele där det är vitt och komma till övik som fortfarande är lika tråkigt.. Urs!

Nu ska jag snart ta med mig lite fika och åka till domsjö och hälsa på emma som fick lilla Liam för ett tag sen :) ska bli trevligt. Sen kommer Erica hit och vi ska käka skräpmat. Känns som en bra ledig dag!!


Bm

Ska äntligen till barnmorskan idag. Var sjukt längesen! Så det ska bli skönt att veta att allt ser bra ut! Igår var jag hos Karin och grattade henne. Herregud vilken fin vän jag har<3! På fredag kommer ida ö hit och vi ska gå på bio woho filmen kommer äga:D och även sällskapet! Sen blir det ramsele hela helgen!


Är förvånad. Säger som Elina och Karin, det är skillnad på kompisar och vänner, verkligen!
För mig är det en självklarhet att vet man att en vän! mått dåligt, även över en skit grej så kan man höra av sig. Det tycker jag iaf! Punkt. Hörs! Hej!


Just de, vecka 26 idag!


Tidigt värre

Uppe med tuppen som vanligt skulle man kunna säga. När Jonas väckare ringer och han åker kan jag aldrig somna om nu för tiden.. Så de är väl bara att stiga opp! Är drygt men ganska skönt ändå, nackdelen är ju att man blir så otroligt trött på kvällen. Nu är jag ledig i 4 dagar iallafall, känns as skönt med tanke på att jag jobbat 13 dagar.. Imorgon är de fotbollsavslutning. Hoppas det blir kul. Nu ska jag tvätta. Blä! Slänger upp en bild på första mag bilden haha:)


Växer jag?

Nja jag vet inte. Kan vara för att jag ser mig själv varje dag men jag tycker magen är liten och inte växt något alls på några veckor. Men det är ju som sagt individuellt hur magen och bebisen växer som och hur fort!


RSS 2.0