halsont vafan

jaja, jag som trodde att jag skulle må bättre nu idag som var så duktig att skippa träningen igår, näärå, det är ju fasen värre. hatar verkligen att vara sjuk.. och att ha huvudvärk och ha en vovve som är uppe i as och vill gå ut och leka hela dagarna gör de inte bättre! Meen, hon är ju så söt så jag kan ju inte bli less på henne <3
Idag är det iallafall super väder! Göttans de! :) har suttit ute med bejjan i solen ett tag innan hon tyckte de blev för varmt =)
Från och med idag ska jag iallafall sluta med en sak och få längta till en annan! Hoppas det går bra för det skulle göra allt komplett! :* hihihihihi hemlizzzz
nu ska jag fortsätta längta tills jonas kommer hem från jobbet! :)

gudarns. va . dålig . jag . är .

jag är ganska konstig känner jag. jag får ryck ibland och skriver ett inlägg, väntar några veckor och skriver sedan ett till. hehe! menmen, nåt får jag till ibland kuligt de!
Iallafall, har kommit hem från gran canaria för några dagar sen, var såå skönt där. hur bra som helst. :)
Idag har anna o linn varit här och vi har gått på stan en sväng! Sen har jag jobbat på rabalder, alltid lika roligt. Sen skulle jag egentligen på träning nu också, men känner mig fruktansvärt opigg, så det blev inget av.. får vänta tills på torsdag!
Gud var jag är på skumt humör, varför ska de vara så. Känns som om jag tror helt fel saker om helt fel människor. känns jävligt jobbigt med tanke på att innerst inne vet jag att det inte är som jag får för mig att det är. ( hoppas jag iallafall ).
SEN önskar jag mig mer jobb, mer pengar. Trivs som fisken i vattnet, (till och med bättre), på rabalder! Men som sagt så jobbar jag ju inte så mycket där, sen hade jag förutspått mycket mycket jobb till sommaren, men var inte så mycket som jag tänkt mig, så måste skaffa mig ett till extra jobb eller nåt annat.. och det suger ju med tanke på hur bra jag har det på rabalder, Susanne,Erica. hur bra som helst båda 2. har alrig haft de så bra på ett jobb som detta. Så kanske jag är lite deppad för det.. SÅ, om nån har lite jobb till mig så let me know!
bay

RSS 2.0