hejhejhej!

mycket uppdatering, men jag gör ju vad jag kan hehe! haft en super helg iallafall erika och erik kom hit i fredags och åkte hem imorse, vi har mest sovit, slappat, tittat på fotboll och ätit gott! :) snart ska jag åka iväg och jobba! gud vad jag trivs på mitt jobb, så kul! ska även åka till umeå imorgon och sova hos ingrid, sen på onsdag ska jag jobba på rabalder där, dom öppnar en ny butik där, så då fick jag åka dit och hjälpa till med kassan och sånt! ska bli himla kul! synd jag missar träningar bara, men kan ju träna själv, såatteh! justeeeee, 10 dagar kvaar!! nästa fredag ligger jag och min älskade och fler godingar på en strand och steker! ska bli så jädra göttt!
slänger upp 2 finfina klänningar från elise ryan, åh dom är så fina!!

morrn!

go morron på er!
Lite sen update sen helgen kanske.. Men det var iallafall en super helg, och bilderna finns på fejjan! :) även medlem i vnd. känns välförtjänt!;)
Veckan har varit ungefär som andra veckor, sprungit,fotboll, busat med marre,troja & bejjan! Träffade även matilda i förrgår, var mycket trevligt! nu är det tänkt att hon ska komma och hälsa på mig idag här i övik! Men har inte fått något svar, hon kanske sover. för nu får hon fasen pallra sig hit! ;) Måste även ner på rabalder idag och skriva på några papper som tydligen hade legat där hur länge som helst! Även ska jag åka på hammam och boka en tid och hoppas på att det inte är dyng fullt tills vi åker utomlands! :)
Imorgon kommer nog marre hit på dagen så ska vi åka på paradis badet och simma och leka lite! ;) Efter det kommer kottish hit med troja, så ska vi 4 gå ut och äta och ha en bra kväll osv!
NU måste jag äta frukost. håller på och svälta :) Hejsvejjs!

trött och jävlig. på en fredag?

ouffh... Bejjan väckte mig vid 07.10 för att vara exakt.. Gud vad jag inte kände att jag ville kliva upp då! meeen va gör man inte för dotra sinn! Och igår även fick jag och jonas en fin inbjudan till glamour lördag! vi ska få följa med gänget jag skulle sminka! blir mycket trevligt! :) ska försöka hitta en finare klänning också.. om det går.. önskar jag vore i sthlm istället idag :):):) nemen, snart kommer mamsen hit och vi ska baka tekakor och kanske något annat gott! sen när jonas slutar bär det av mot sundsvall! wiie :) kommer bli en grym helg, men fina människor och min finaste <3

heyhopp!

när jag vaknade upp imorse tänkte jag att åh, sool. va skönt nu ska jag ta bejjan på en långprommis.. när jag väl har ätit frukost och fixat på mig kläderna för att gå ut.. hur skönt var det då?? det blåser ju så fruktansvärt!! Urs, blev iaf en prommis men inte så lång som jag hade tänkt mig sen övningar på pilatesbollen. ..
Igår jobbade jag, sen var ewa här för en liten sleep-over. Vi blev bjuden på goo mat ( thaaank you! ) sen då vi kom hem plockade jag hennes ögonbryn och hon slog mig inte. det gick ju faktiskt bra! ;) sen var den bedtime, somnade som en stock men ändå lika trött idag, och ont i halsen.. orkar inte bli sjuk igen, har ju varit det bara för en vecka sen.. blää! Snart ska jag iväg och jobba igen! Ska se om jag snart ska pallra mig ur soffan och duscha och fixa till mig lite! Imorgon åker jag och jonas till sundsvall och bor där tills på söndag :) mys. För på lördag är det tydligen dags för VND att göra entré så ska dit och sminka några glamour-kvinnor! kuligt värre! CYaO!
Snubblade även över denna bild.. just såhär tänker jag att semestern ska bli. Massa mys på stranden, pussar & kramar i sanden. Ska bli så himla skönt! Nog för att jag har det hemskt "skönt" här hemma också, med min älskade:* åh, du gör mig så glad! och jag är så kär, har aldrig känt som jag känner för dig,jonas. PUSS <3

RSS 2.0