Maaat

Äntligen middag!! Är så hunger att jag dör och sjukt gött! Nu ska jag se greys snart sen sova! Ska upp tiidigt imorrn, för då ska jag och Erica till Ikea o birsta och handla! Kommer bli skit kul:)


Segpropp

Är vaken alldeles för tidigt! Men ligger och myser och planerar att ligga här bra länge till:)


Barnvagnsköp!

Alltså gud. Vad jag har ont i magen.. Måste nog ringa bm imorgon och se vad som händer o vad jag kan göra.. Idag när jag slutat jobbat åkte jag med marre till övik. Jag o Jonas skulle beställa barnvagn o marre skulle på stan! Vagnen vi skulle ha först gick knappt plats i bagaget på v70n vi ska köpa.. Och ville ju gärna ha en hundbur med. Så hittade en annan jätte fin! :) nu ska jag sova snart.. Natt!

Sittdel och Liggdel. Roligt att ha två olika:)


Wooork

Nu ska jag åka iväg på jobb snart efter en lång och jobbig natt med lite sömn.. Men ingen är nu gladare än jag och sen är det rabalder jobb ju idag och imorrn, yees vad kul!:) imorgon åker vi till ramsele också! Blir en jätte bra helg!


Less.

Shit sorry för dålig uppdatering men vafan:) gick inni vecka 21 idag:) det går ju framåt, sakta men säkert!

Har jobbat sjukt mycket nu, och mer kommer det bli, ledig 4 dar nu i 4 veckor. Kul. Nja! Sådär! Men det behövs ju:) jobbade 12-19 idag och bara att ladda upp 12-21 imorrn.. Sen ska jag jobba på rabalder i helgen<3 känns as kul!!

Måste bara säga att DU är en jävla idiot ibland alltså, vräker ur dig vafan som helst utan att tänka på att vissa faktiskt har känslor och tar åt sig och blir ledsen. Hoppas att just du ska förstå det själv snart, att det är dags att växa upp och börja tänka på nån annan än dig själv. Jag om nån skulle vara evigt tacksam.



Hej


..

Drygt att vakna så tidigt MEN fördelen med det, NANNY!! <3.

Idag kommer mamma hit så ska vi göra stan innan jag åker mot ullis och jobbar:)


Ul och Karin!!

Har varit på ultraljud idag, var så Jädra häftigt och mysigt att se vårat lilla hjärta! Men det tog lång tid innan det blev till nån bild! Lillen låg som en liten kringla haha:) men allt såg bra ut och är så otroligt lättad <33. Nu är jag hos karin och bakar bullar! Gooott! Bullgumma min hon! Lovelove!


Sovmorgon?

Okey, nu har jag vant mig vid att kroppen vill kliva upp vid denna tid.. Brukar vara lätt att bara sätta sig ute i soffan och titta på tv och äta frukost, men eftersom vi har främmande nu så är det inte ett alternativ:) dom måste få sova en stund till!;). Kan ju slänga upp några bilder sålänge:)


RSS 2.0