vad hände?

Vad hände med oss 3? Jag minns för ett år sen nu, så planerade vi allt tillsammans, det var julmys,fester,myskvällar allt! Vad nu? Ingenting? Vi pratar knappt med varandra, sitter och kollar på bilderna från rhodos och får nästan något spel om vilken sjuk skillnad det är mellan oss då & nu. fruktansvärt tråkigt det har ju alltid varit BKx2 & K-I! Minns ni tårtan och kvällen på idas 18-års dag? Skulle aldrig kunna fixat eller haft en sån kväll med någon annan.
Alla upplevelser jag haft med er två går inte och mätas med någon annan!!

ny vecka, dålig start!

jahapp då var det måndag igen! shit vad veckorna går fort nu för tiden, och aldrig hinner jag göra något vettigt! I lördags jobbade jag iallafall, var första gången jag jobbade själv på rabalder, fick sms av erica imorse att det inte var något fel, wiha! kul! haha! Igår var jag och ida på julshow i säbrå.. åh, magnus carlsson, min älskling!! <3 Vi kom dit kl 18 och skulle bara mysa med glögg och god saker innan det började klockan 19! men.. vi kom in 5 minuter innan det började.. hur gick det till???hm.. ;) Iallafall fick vi bra platser och det var underbart!!
Ikväll ska jag & min andra älskling jonas gå på stan o kolla lite julklappar och även äta ute, har fixat hundvakt. ska bli så mysigt! <3 :)
Imorgon blir det jobb ikväll, sen efter tror jag att jag ska åka hem till ullånger och träna med laget, missade ju boxen igår! :/ Men men, hörrni. Vi höreeees!

hellå

tror jag ska lägga ner bloggen, haha allvarligt så jävla dåligt! =p  Har inte så mkt att säga som vanligt! har jobbat idag och igår var det julbord med Marre,Mia & Madde, skit kul!:)

för övrigt borde vissa skjutas sen kan vissa vara med glad och positiv annars kan man lika gärna vara tyst! HAJ

RSS 2.0