hallåååeejj!

Tjenis-penis bloggen!
Ojojoj.. vad Bailey har varit med om mycket nu dom första 3 dagarna! :) hon har åkt massa bil, fått besök av mamma, Marre & även Troja!! Troja är marres hund som väger en jädra massa fler kg än Bailey! Gick på stan igår med marre och vi var på djurmagasinet och köpte massa roliga och nya saker till både bailey och troja! Sen skulle marre och kisse-kotten gå på stan en sväng innan marre kom hit med Troja så dom fick träffas, och det gick jätte bra, så himla roligt att dom klickade! Det får vi göra om snart! :))
Sen idag kom mamma hit och vi var ute och gick, sen lunchade vi på subway! Efter det tog jag min lilla älskling och åkte mot ullånger för vi skulle ha möte med laget.. men vad blev det av det??????!!!!! inte ett skit! vart var alla som skulle vara  där?? usch vill inte ens lägga nå mer energi på vissa i laget eller på någonting utav det! :p sen iallafall hämtade jag bailey som var hemma hos mamma och pappa också tog jag ner henne så brudarna fick se henne! :)
Just nu sitter jag bara och försöker lugna ner hennes lekhumör, hon är heelt craaazyy! :P Sen är jonas på match, så jag hoppas det går bra o att han skyndar sig hem för jag är på myyys humör, och vill ha mina 2 älsklingar hemma nuu!! <3<3
Puss&hej leverpastejjjj

Bailey!!!!

Jag,Marre & Jonas åkte till sthlm igår och virrade omkring på alla vägar som finns tror jag.. var till och med i Örebro. haha! Tillslut kom vi fram till min lilla älskling! jag är dö kär och hon har bara varit här en natt! åkte i bilen 7 timmar och det gick huur bra som helst, hon är så duktig! Vi satt och funderade på namn hela vägen hem och kom tillslut fram till Bailey! lilla snutten! :) Här kommer en bildis!

long time no see!

Hej bloogggen! längesen.. typ ca ett halvår sedan.. haha! nemen tänkte faktiskt försöka börja skriva lite igen! men ja, vad har hänt på ett halv år? Inte så värst mycket faktiskt, har skaffat pojkvän sen är det nog inte så mycket mer! :) Har precis skjutsat jonas på skyttis och han ska iväg på match! good luck snuttebulle!
Imorgon ska jag,jonas och marre ( och kanske ida? jag vet inte faktiskt! ) åka en jädra road-trip och åka och titta på en mopsis! Håller tummarna och hoppas verkligen att den är perfekt och att den kan följa med hem! :))) Är super ivrig och vill bara att allt ska gå bra så att när man lägger sig imorgon kväll så har man inte bara älskling bredvid sig utan även en liten älskling till! wiiiiiii! hoppas hoppas hoppas..

Jajaa nog om det, nu ska jag åka på djurkompaniet och kolla om jag hittar lite smågrejjer, sen drar jag nog hemåt mot ullånger och sover där en sista natt på ett tag! :)
Hejjsvejjjjs hörs imorgon!  kramizz

RSS 2.0