Fullt upp

Åh så vare helg. Sköönt! Igår var min kusin Patrik och hans dotter wendela här på middag. Det blev grillat och marrängswiss till efterrätt! Super gott. I torsdags var vi även till Lisa och Christoffer skit kul att träffa dom. Går lite för lång tid mellan gångerna.

Idag ska vi till Peder och emma. Blir bjuden på middag av dom och Marre och kotten kommer också, mycket bra! Lämnar mina småtjejer hos mamma och pappa. Så vi sover där inatt. Blir en mysig helg :) ❤



Kort hårig!

Japp, tagit ut löshåret idag! Ett fäste hade lossnat och bleve en jävla tova! Eftersom jag ändå hade tänkt att ta ut det under sommarn så tog vi ut det nu istället är super skönt så får det vila till hösten istället :) känns kort men så skönt.


With you I am strong

JÄVLAR vad härligt vi hade det igår. Middag, och sen 3 timmar på relaxen. Helt underbart. Blev bestämt att vi skulle till Peder och emma till helgen på middag. Funderar på att Elsa får vara hos mor och far då med, om hon får dvs :)


Idag har vi varit hos min kusin Linda, och hämtat massa kläder och leksaker Tilda har haft. Jätte mycket fint. Sen ikväll var jag och bejjan ute och sprang och körde även lite intervaller uppför en jävuls-backe. DÖD nu ungefär!


Imorgon ska jag på efterkontroll hos bm. Under tiden ska Karin vara barnvakt åt Elsa. Super! Sen vid 13 ska vi mammor ur föräldragruppen träffas hos en av mammorna. Ska bli jätte trevligt! Hoppas jag hinner med det, får se hur lång tid kontrollen tar och hur Elsa är som. Sen på tisdag ska vi till anna och lova. Längtar så.


Relax

Snart helg! Så skönt och ha Jonas hemma. Extra skönt denna helg. Jag och Jonas ska gå på paradisbadets spa sen gå ut och äta. Det behövs verkligen! <3 längtar så otroligt mycket! Såg nu att dom hade så man kunde hyra en egen relax på area1. hur sjukt härligt vore inte det? Egen bubbelpool o bastu sen kunde man beställa in drinkar och grejjer dit. Men eftersom jag bjuder på kalaset kändes det lite dyrt. gick på 600 kr. Med mammapengen är man ju inte rik! Men det kommer bli jätte bra ändå:) så snälla, bli lördag nu! <3


Mina hjärtan

Haft en jätte bra dag idag. Älskar livet <3 jag och Elsa for till min bästa ikväll, älskade Karin. Hon är för underbar ställer upp på allt och är alltid så bra att prats med. Är så glad att vi har bleve så nära <3 nu har Elsa ätit för kvällen och ligger just nu och pruppar som fasen, mysigt ;) hon är så nöjd lillgumman <3 ska lägga mig efter greys så det blir morgon snart! Kan tänka mig att resan dit o hem kan bli mycket roligt, jag och emma en aning trötta och lite skratt ;) kan bli otroligt bra;-)



Finaste <3


Lite smink!

Som dom flesta vet älskar jag ju att sminka. Drömjobbet! Och nu efter förlossningen har det inte blivit så mycket ögonskuggor, har helt enkelt inte haft tid. Idag ska jag och Elsa på UH och träffa mammorna från föräldragruppen. Och imorgon åker jag emma och anna till birsta. Ska bli skit kul!!


Nelly.com

Lägger upp lite gör snygga sommar klänningar. ( om någon där ute vill ge mig en present så här finns det önskemål)


..

Blir jätte konstiga inlägg ser jag. Men det får va så!


O en till

Elsas med, presenten är såklart från farmor!


Häj!

Ligger och vilar mig i ramsele. Ewa sov med Elsa inatt så hon var in med henne halv 5 imorse då hon ville äta sen har hon sovit där resten av natten och nu vaknade jag av mig själv! Så otroligt härligt och ett super tack till bästa Ewa för det <3


Vad har vi gjort sedan vi kom hit då? Igår for vi upp till Jonas stuga och grillade, åkte tefat och blev bjuden på mat av Jonas fantastiska farmor o farfar som kom med ett helt lass med mat som vi blev bjuden på! :) sen åkte vi hem och såg lets dance ett tag innan vi somnade som barna :)


Idag vet jag inte vad vi ska göra. Har bestämt att jag ska springa en sväng en gång här innan vi åker hem. Men det känns kanske mer som söndags göra ;)


Elsa o bejjan har fått jätte fina påskägg av mamma o pappa och Ewa o jan! Fina kläder till Elsa!

Ja har två bilder, varsågod;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1409558/images/2012/pic_197278109.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1409558/images/2012/pic_197278109.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1409558/images/2012/pic_197278109.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1409558/images/2012/pic_197278109.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1409558/images/2012/pic_197278139.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1409558/images/2012/pic_197278139.jpg" class="image">


Fan.. Hon är ju för söt!

....


Glass

Sitter och äter glass såhär som ett fint mellan mål:) funderar varför dom inte doppar hela ananasspliten i choklad? Elsa sover fortfarande så jag har hunnit med det som ska göras så nu sitter jag bara och ser på tv. Skönt!

Har en till som skulle vilja ha glass ;)


Mysmorron o helg

Ligger och är pigga både jag och Elsa, det är värre med bejjan! Så nu ligger vi och myser i sängen. :) dagen bjuder på packning och troligtvis ska vi ut och gå med 2 andra mammor från föräldragruppen. Kul :) sen brummar vi mot ullånger / ramsele! Glad påsk och trevlig helg!


https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1409558/images/2012/pic_196992896.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1409558/images/2012/pic_196992903.jpg" class="image">


Mysdag

Har haft en riktig mysdag med Elsa idag:) hon har haft lite problem med magen. Så lite skrik men annars har vi haft soffmys och kikat på solsidan. Nu ligger vi och längtar efter pappa <3


Snart helg!

Nu är det snart helg. Vad skönt! Jonas jobbar halvdag imorgon då åker vi till ullånger o äter påskmiddag sen vidare mot ramsele och blir där hela helgen :)


Igår hade vi sällskap av okbrudar på kvällen med fika och skratt, skit trevligt!


Idag har vi varit ute och promenerat har inte hunnit så mycket mer :) hann springa in och duscha innan Elsa vaknade. Nu sitter vi och myser i soffan :)

Pratade även med min fina svärmor i telefon, längtas tills vi ses! Och ett grattis till bäste svärfar med idag!!


Ljuvliga dag

Har haft en jävulsnatt.. Elsa somnade inte förrän vid 2... Det blir otroligt jobbigt om man är van att hon lägger sig 8,9 i vanliga fall. Men nu har hon sovit bra på förmiddagen så jag har hunnit göra allt som ska göras. Promenerat, handlat, städat och fixat. Skönt!! Nu är hon hungrig så fram med mjulka! ;)

-ge mig maaaat mamma :)


Mys!!

Här ligger vi o myser :-) Elsa vill inte sova, så då ser vi på tv. Jonas och bejjan sover :)


Partey

Dagen har varit super! Har hunnit med att promenerat, färgat håret och kollat på gamla bilder! Kul! Nu åker jag till partyt i docksta sen hemåt till älskling:)


Yes!!

Men ja, det funkade! Skit bra, då är det mycket lättare för mig att uppdatera :)

Nu är det frukost som gäller och lillan har precis vaknat, så frukost för henne med innan vi rullar mot ullånger :)



Hoppas det fungerar..

Har nu raderat "blogg.se" appen.. Och installerade om det igen. För det gick inte att lägga in ett inlägg.. HOPPAS att det fungerar nu då så jag inte skriver i onödan!!



Helgen har spenderats i ullånger hos mamma och pappa. Har varit jätte mysigt. Igår när vi kom dit så skulle dom på pub på kvällen. Så jag och Jonas åt från cecars med Pontus. Senare på kvällen kom ida Unander och Jocke, vi spelade spel och hade det jätte trevligt!


Inatt var Elsa lite grinig så jag har sovit lite dåligt.. Hoppas det blir bättre inatt! När vi vaknade idag så gick alla vi ner till morfar och köpte med oss fika. Efter det tog jag och mamma en springtur. Sprang i torsdags också med Erica och fick då en jätte träningsverk i ljumskarna, och den slogs upp idag igen. Fy faan vad ont jag har! Sånt man får tåla. Blev bjuden på grillat innan vi åkte hem så sjukt jävla gott! Helt galet! Hann även med ett mysigt bad idag, jag,Jonas och Elsa badade tillsammans, MYS!


Imorgon ska jag till ullånger igen! Ska hänga med BK på dagen och sen på något party med mamma :)


RSS 2.0