night;)

Sitter här och får massa fyllesamtal! haha! Och har ganska kul i min ensamhet faktiskt! Ska sätta mig och plugga lite så jag får ngt gjort ikväll! Har hittat ett par uggs jag är sugen på med!

liiike!!

Back home!

Äntligen hemma efter skolan! Skönt som fasen! just det ja! gårdagen.. Började med att vi kom till kramfors och gick på konsum och hämtade nyckel hos linn och där satt söta petra och väntade på oss, så hon skjutsade oss till linns lägga, Sen kom hasse & matte och hämtade oss så åkte vi till anders. där vi såg på idol & titanic och hade allmänt trevligt! :)) Ikväll ska jag på stepup, roligtroligt!:) hörs senare

kramizz

justde.. vi sov naken hos anders inatt. haha


På skolan..

Sitter på skolan och har naturkunskap! Ganska ointressant om ni frågar mig.. hehe. Menmen, ännu ett prov på gång nästa vecka, bara att bita ihop. Veckorna efter ( 42,43 ) har jag ju apu på makeupstore i övik! förväntansfull är jag verkligen. Ska bli riktigt roligt! :) aja, bloggar mer då jag kommer hem, berättar om den najsiga gårdagen:)

Kramizz

Hos antdehrz!

Sitter och ser på idol med anna anders och kära matte. Det är väl snart slut så vi ska se på titanic då.. Inte aaallls någon lång film, tur man har sovmorgon imorrn! OCH TACK UNDERBARA PETRA SOM HÄMTADE MIG OCH ANNA PÅ KONSUM OCH FÅR ÅKA IMORGON<3<3<3 wiho :)

Kramizzz

Hello!

Dryg skoldag idag! Lovar att vi inte gjort något annat än pratat idag! Ingenting, absolut ingenting vettigt!! Lite drygt.. Skulle kännas skönt att ha någon lektion då vi har UF-företag nu iallafall.. Känns ju som om man knappt börjat! Tur jag & Jennifer har en idé iallafall! Hoppas det går som vi hoppats och att många stödjer oss och köper våra produkter ;)! hehe!

Ikväll ska jag & anna till kramfors! :) Åker med 20 över 6 bussen dit! för att gå till linn och lämna väskorna och sedan ska vi gå till anders och se på idol och titanic med han och matte! Jag lär nog somna om jag känner mig själv rätt! haha :)

.. Och usch vad det är kallt och mörkt ute nu.. så tråkigt.. Men det är samtidit supermysigt att gå ut på en långtur på kvällen, finns ju ingenting som är bättre! förutom om man har någon att gå med! Det är det värsta med hösten tycker jag.. man får en sådan himla "myskänsla" = den där myskänsla vill man ju dela med någon, inte sitta själv på kvällarna och plugga matte och dricka te och invänta skolan??

Nä fy! Nu ska jag ut och gå innan maten så jag piggnar till lite!:)


-En av dom mysiga sommarkvällarna förra sommaren! Kramizz

matteC

Jag har kommit på nu att jag faktiskt saknat att jobbat med matte! sitter nu och räknar på frivilligt och det går faktiskt bra, än så länge ! :)))


hehehehehhe.....

Godkväll!

har varit ute och gått ikväll, riktigt skönt.. men ändå riktigt tråkigt att gå själv :/.. Kört lite magövningar och ryggövningar också. härligt:) Nu ska jag sätta mig och jobba lite matte och vara lite duktig! haha! och såklart.. dricka chaite!!:) Imorgon vetjag inte riktigt om jag kommer hem.. eller om jag ska sova i kramfors i linns lägenhet! eller ska ju vara där med anna BK.. så vet inte om det blir så mkt sömn hihiihhiiihi<3<3<3





kramiz

Årets..

Årets(troligen också alla år framöverg..) sexigaste och snyggaste man.. - svesse

Skolan..

usch.. Skolan tar verkligen kål på en.. Kom precis hem, riktigt härligt att börnan var i kramfors så pass att jag kunde få åka hem!:)  Hade förövrigt min första matteC lektion idag. Gick bra, men man har ju glömt lite sedan sist man hade matteB. Men som sagt, jag klarade mig igenom lektionen iallafall ;) Sen har jag sån beslutsångest över både hur jag ska göra med mitt hår, och hur jag ska göra i helgen.. Alla ska ut, verkligen alla känns det som.. Och jag är inte det minsta taggad att gå ut i Kramfors! Men slutar väl med att man gör det ändå bara för att man "är tvungen" :P Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Vill springa! men denna pencillinkur tar ju fan aldrig sluut! :( Talk to you lateeer,

kramiz

booring!

Senaste:
Personen du pratade med telefonen? - 
Anna :) 
Personen du fick ett SMS av? - Jesper
Låten du lyssnade på? - Karlsson på taket.. hehehe
Som du åt? - ett äpple
Som du drack? - CHAI TE:)
Filmen du såg? - flickan som lekte med elden<3


Årets:

Snällaste? - Ida,Anna, Börnan tror jag haha =)
Snyggaste? - hehe hemlizzz
Bästa förhållande? Ida & anna, helt klart
Bästa vän? - Ida och anna, helt klart
Roligaste kväll? - alla kvällar med ida & anna, helt klart

Antingen eller...

Långa eller korta förhållanden? - långa!
Puss eller hångel? - blandning;)
Strul eller förhållande? förhållanden

Fest eller hemmakväll med familj? - beror på humör!
Vänner eller flickvän/pojkvän? - hoes before bro's ofc
Dator eller TV? - dator


Under den senaste veckan har jag:
1.Varit full? näpp!
2.Snusat? japp!
3.Slagits? näpp!
4.Hållit någon i handen? yes
5.Hånglat? yes


Just nu:
Vem saknar du? - pass!
Vem tänker du på? - hehe hemlizz
Hur känner du dig? - trött och sömnig och.. SKOL-LESS
Vad vill du helst göra? - åka utomlands med ida och anna och ha det bäst!
Vart vill du vara? - in your arms baby


Kryssa i...

Kär? ja()  nej(x)
Singel? ja(x) nej()


Avsluta meningarna...
Första gången jag var full...
var jag fjortis full hehe

Jag vill... ha pengar
För två dagar sen...var jag på birsta
I natt ska jag...SOVA och gruva mig för skolan imorgon!
I morgon..ska jag på skolan :(


Kickboxning!

Hemma från kickboxningen nu, riktigt roligt! men samtidigt riktigt svettigt! Roligt med lite omväxlande träning istället för att bara springa hela tiden! Tummen upp för det! Nu sitter jag och äter en macka och dricdker chaite :) ska snart sätta mig och plugga, sedan sova! Godnatt

Kramiz


Nu åker jag!

Nu åker jag på kickboxning! får se hur det går med denna träningsvärk.. hehe



Short??? hmmm

hejsaan

Sitter och slöar ochser på idol! Snart kommer anna ner och jag ska toppa henne, även fast jag egentligen inte orkar, men hon är så söt så jag kan inte säga nej ;) Ikväll blir det kickboxning och plugg efter!

har nyss varit och shoppat upp alla mina pengar.. men funderar ändå på att köpa hem dom här ;
vad tycker ni? :) (alla ni många läsare jag har,haha)


idol!

Har nyss ätit en god frukost! det satt fint! :) har en sån jävla träningsvärk i hela kroppen idag.. Och ikväll ska jag och anna på kickboxning! roligtroligt! =) Min träningsvärk är dock inte så läglig.. Men förhoppningsvis så kanske det blir lite bättre då man rör på sig lite!
justde.. Bestämde mig igår för att klippa mig lite kortare.. Men du sa svesse att jag inte skulle det för jag skulle ångra mig och att jag skulle ha långt.. Så nu är jag lika kluven som innan!! drygt!

kramiz

godkväll (natt?)

Kom nyss hem efter bion, SUVERÄN film! verkligen så sjukt mycket bättre en första filmen! vilken tjej alltså,
ujujuj!
Nu sitter jag och dricker te i min ensamhet, men det är gött :) Här kommer lite bilder från sundsvall igår, och ikväll :) pouss


Tacos Innan bion. myspys



Mina snygga tjejer i bilen påväg till den underbara bion!



Jenniepennie påväg till ssvall:)



blev liite shopping :)





Hos ida!

Nu sitter vi hos Ida. anna plattar håret och sen ska vi hem och fixa det sista sen blir det bio:
Flickan som lekte med elden!
hoppas den är riktigt bra och hoppas<man kan hålla sig vaken.. Den är ju trots allt ganska lång! :p
Bloggar väl då jag kommer hem igen

Kraamz

nyduschad!

sitter här nyduschad nu! härligt! Har varit ute och gått med mamma nyss, det är sjukt varmt ute. Nyss var det ju för sjutton vinter! snart ska jag och anna åka till ida och laga lite tacos. muums!:)


Nyduschad och freschhh (;


Sköönt!

Var riktigt skönt att gymma imorse och att man har det gjort nu och har heela dagen framför sig! suveränt!
just nu sitter jag och äter lite frukt och dricker vatten! Ska snart dra ihop någon lunch I guess! cyaaa


 
mmmmums.. den här frisyren var myckett fiiiin


Morrn Morrn!

Vilka är vaken nu på en lördag morgon? haha! Jag är iallafall det, har nyss ätit en god frukost, Bryta.. Finns det något godare?!
Nu ska jag snart ut och gå en sväng och gå på gymmet! Idag blir det nog bio med tjejerna om allt ordnar sig med det där jädra bokning-grejjset! :p




Japp mat är gött

hemma igen!

Nu är jag hemma ifrån ida. Mamma var snäll och kom och hämtade mig så jag slapp gå!:)
När jag kom hem blev jag sugen på att göra en egen chai te, Så gjorde en till mig och pappsen, och åt lite jordgubbar till! gott!!

Nu gick mor & far och la sig och sov, förhoppningsvis!:$$ Så nu sitter jag här själv och äter jordgubbar och dricker loka och ska snart sova. Ska upp kl 7 imorgon är det tänkt och vara lite nyttig! =) innan det tänkte jag röjja lite på rummet. Ser ut som det vart nå krig här!

nattinatt:)




Ida här

Hejsan! Kul att Malin också äntligen har skaffat blogg haha, hon ville att jag skulle skriva ett fint inlägg här men jag kommer inte på något roligt att skriva! :)



Jag slänger upp en fin bild på mej Anna och Malin här från i sommras för att visa Malin hur man lägger in bilder ;)
Ha en bra kväll! / IDDDAAA

hejsan!

Nu har även jag skaffat en blogg som alla mina vänner. uppdatering lär bli ungefär idag och imorgon sedan lär jag väl glömma bort att jag skaffat en:P haha! Sitter iallafall nere hos ida nu och ska dricka chai te för första gången, också ska vi se på sjunde hilmen :) wiho, kramiz

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0