2 days to gooo

härlig dag idag! hann med att köpa alla julklappar idag förutom en bara! Sen då jag kom hem hade jag tid över att gå ut och springa en långtur! sedan blev det att se fotboll och kolla på flickan som lekte med elden med mamma och pappa! :P Nu ligger jag i sängen och dricker mitt "kärleks-te" jag köpte idag!:P köpte även ett par skor till mig själv men ack vilken tabbe jag gjorde! såg rea skylten och blev lycklig och provade skorna och dom satt så skönt runt min fossing så sen då jag skulle betala dom så tog jag fram den lille pengen jag skulle betala efter rean.. nää då har jag sett fel så det är ingen rea. haha utan då stod dom på fel ställe!:O så blev ordinarie. men köpet blev av ändå:)

kom på för en stund sedan att snart ska jag och idaa se Magnus carlsson :D i'm so happyy det kommer bli kung och en fin middag på donken innan! tjoho =D


KRAMIZZZ


Birstaa


Nu är jag uppe! och ska snart slänga i mig frukost och göra mig klar att åka! Kom hem ganska sent inatt. somnade säkert inte förrän halv4! så jag är gaanska trött nu, lär sova som en "jättestock" ( som alva säger,haha ) på vägen dit :) cya guuyyssis

kramizz

:)

jobbelijobb idag! roligt! bakade lussebullar med Alva och helen! alva blev less efter att ha gjort ungefär 7 stycken så hon satte sig och ritade istället! ;) haha. Sen då ja hade stängt så drog jag på gymmet och gymmade en timme. Sen gick jag och mamma ut och gick en långtur:) Ikväll blir det att vara chaufför och innan det kommer börnis hit och ska se hockey och äta lussebullar! haha =) så blir nog en liten sen kväll. Men imorgon ska jag iaf till birsta och julshoppa :) blir nicenicenice! om jag inte är för trött såattsäga! : ) vi hörs kasnke mer sen! kramizz


äntligen heeelg

underbart med helg! idag har jag varit på skolan och haft 2 ynka lektioner och hunnit med och gymmat och sprunge, och pluggat! =) känns bra! Imorgon ska jag baka lussebullar på cafet med helen :) ska bli mysiigt! och på söndag ska jag på birsta och julhandla:d ikväll blir det bara film med mamma och julpynta :D mysipysi!

kramizz

videoblogg, va rooligt va :)


Original Video - More videos at TinyPic

200-dagars

tjoho
Gårdagen var hyffsat roligt! Var inte så mycket folk och inte så mkt tagg på förferren! Men det gick bra ändå! synd att man inte fick sova då man kom hem bara!:o haha. Svintrött idag och på svinhumör! usch. Plus att jag och jennifer skulle fixa med UFföretaget ikväll men det slutade i skit bara iallafall. Här kommer lite bilder sen igår iaf.


Anna och jag påväg till skolan fett med snygga:)




me und anderss


snygga brudar på tre kronor!


pöss


hahahahha kraaamiz BK

sjuk lärare..

Skönt ibland då man får otippade hål och komma hem i tid för en gångs skull! :) så skönt så! Blev bara mentor tid och hälsa idag! skulle även gå in till HV 2erna och ge lite papper osv. Det kan jag ju säga att man inte gör om! jädrar vilket tjaffs för nån sån liten grejj! Vi ber om hjälp att dom kan dela ut nåt papper vad hör man " Men varför ska vi göra det här? vi tjänar inget på det? vad ska vi få göra? vad ska vi få pengar av?" Men halllååå? ni går i 2an vi går i 3an? Ni får göra precis samma jävla sak när ni går i 3an! usch vad less vi blev :P haha! Ikväll blir det att träna och packa eftersom jag åker med anna och bosätter mig i linns lägenhet i Kramfors! Det är ju 200 dagars imorgon :D tagga brudar;) börjar med käk på tre kronor, sen hem till jennie på förfeest! Sen vidare ner mot gladan där jag möter mina älsklingar ida och anna =) Så kanske blir lite bloggning imorgon om ja hinner!:) Nu ska jag börja packa sen kolla om mamma behöver någon hjälp med maten!



kramizz


what i got to do?

What I got to do to make you love me?
What I got to do to make you care?
<3
jobbigt ibland då man vill men inte kan

äsch, nog med kärlekstjaffset nu! hähä.
Har precis varit nere på OK och hämtat ut biljetter till mangebange! skönt!=) lite mer minus i plånkan, why not liksom! haha. Ikväll blir det att springa och plugga! känns som en skön kväll! tråkigt att springa själv som alltid! Men vad ska man göra! orkar inte gå på styrken ikväll, känner att jag får ut mer av att springa själv och köra övningar efter!  Vi hörs ksk senare ikväll! ska försöka hitta kabeln till telefonen så jag kan lägga in lite festliga bilder! :)

kramizz

Tro på dig själv

"varför är det så svårt
att tro att man är bra,
att känna att just jag
är den jag helst vill va.

Nån annans kvalitéer
är sånt man bara vet.
Men uppskattning från andra
tar emot med tveksamhet.

Tänk om vi bara kunde
byta plats ett litet tag
och genom andra ögon
se oss själva för en dag.

Då skulle du få veta
det du inte tror på nu
-att det är helt fantastiskt
att det finns någon som du."


Den här texten fick jag av min mamma för ett tag sedan. Verkligen en läsvärd text! Det är så sant som det är skrivet. och passar perfekt in på mig, som säkert hos er andra också! <3


mjauuwwz

tittade just in på Erikas blogg! och fick se fina rader:) Sådär, nu förgyllde hon min tråkiga lördag! PUSSPUSSPUSS PÅ HENNE!:** <3<3<3<3


magnus ;*

 wihooo! Nästa tisdag den 1a så åker jag och ida och tittar på Magnus! julshow! me love!! :* 

BTW. new moon var underbar!!!!!

NEW MOOOONIZ!!

Nu är det dags för att åka iväg på new moon med mina bryydar =D=D Vi har haft mys och ätit gott + efterrätt! mumsiiigt!! Kraaaamiiizzzzz


kramizzz hejdåå

boomboombbboomm

Idag har jag varit på skolan och i övik!  har även hunnit med och plugga lite och ska iväg och träna om någon timme! sen ska jag försöka sova i tid! :)


And you are so hot.
And I like it.
And I want it.
NOW.

mmm dresses!!

Sitter och har käkat en supergod sallad! :) blev även lite över som jag ska ta med mig som matsäck på skolan imorgon eftersom man aldrig kan äta lunch på skolan för det bara är skit! :p
Nu blir det träning soon! Känns som om jag kommer få nå jädra massa mjälthugg? (stavningen?) menmen! så ere!

Har suttit och kollat på lite klänningar och kjolar.. vilken/vilka tror ni skulle passa bäst på mig ? :)

vill ha

har bleve besatt av dessa saker! vill ha!



PLus att vad är det för fel alltså? Nu har jag nyss färgat håret för att jag ville bli lite ljusare. Och nu vill jag bli mörk igen?! fan va drygt:)

sablar vilken jobbig dag!

usch vilken hemsk jobbig dag det har varit idag. Började verkligen uselt! Svin trött. skolless och ingen lektion på morgonen.. Sen var Erika inte där heller, så då tänkte jag bara att då skulle ju dagen bara bli ännu mer boring än den redan var! men så dök hon upp tillslut heller :) tror det var min räddning för dagen faktiskt! hade massage pass och naturkunskapB.. det sög! :p Ikväll blir det bara en jädra massa plugg och träning! som alla mina vardagskvällar ser ut nu för tiden.. drygt! nu ska jag käke lite mat! Pöss


ouffh..

Blev ändrade planer igår! blev utgång istället med anncatrine och ayan ;) ! och det känns idag kan jag lova! jag och anna har legat i sängen tills nu! haha somnade typ vid 5 kanske! nu blir det lite plugg, om jag orkar.. är så jädra slö! sen blir det väl en promenad så man får lite liv i sig för orkar inte med någon springtur idag! :)


kraamiz BK


lördag och ?

tjoho!
Vad uppe tidigt imorse! var ut och sprang, var på gymmet och var ute och gick med mamma! Sen gick vi på ullas och tog en god lunch! mumsi! Nu sitter jag och ska till och plugga lite! om jag kommer orka! vilken jag tror att jag inte gör! haha! Sen kommer anna hit och vi ska äta god middag och sen så ska vi nog ha en liten pysselkväll! ;) Är jätte sugen på att gå ut och dricka och dansa stjärten av mig! men ser inte ut som om det blir så tyvärr! 

kramizz 


Här är föressten en bild på mitt öra! har som liite ont:P haha, men så småning om då det har läkt ska det då in en helstav där  istället för 2 små :)


puh!

Nytränad! känns super!ska lägga mig i sängen nu och plugga lite! och försöka sova på mitt onda öra! haha hur ska det gå!:) Imorgon kl 10 ska jag iaf sminka någon lärare som hade något presentkort på Hv-salongen! Sen blir det prov sedan hemfärd för att sedan åka till ida och käka någon god mat och sen åka på bio! myspyys! :* blir att se 2012! Så vet inte om jag hinner blogga något imorgon faktiskt! kanske då jag kommer hem! :)
ps. miss my girlss! :/

kramizz

kirrat och klart! ;)

Nu är piercingen klar! men fy helvette vad det gjorde ont! gjorde ondare än mina andra 2 piercingar, tillsammans!!!! nä fy! men lätt värt det ;) har precis gjort klart naturkunskapen till imorgon och ska snart iväg till övik och träna på step in med fia! roligt att prova på nytt! blir gymmet en timme och sedan punchout? eller hur det stavas! haha! sen får jag väl börja plugga på provet imorgon då jag kommer hem vid.. hm.. halv 10 kanske? haha så typiskt mig! menmen!:)

kramizz


hehe at home!

Kör väl en sån här "bloppis" som anna kallar det ;d



Skor storlek 40! super snygga! knappt använda! gillar speciellt den snygga klacken med mönster! från DIN SKO


Kjol köpt i göteborg! jätte skön! stl S men känns mer om en M!


Kjol från H&M! stl 38!


Jeans kjol från H&M stl 40


snygg party klänning! stl M


linne från bikbok! super skönt! stl M


snygg kort jacka i siden från VILA! stl  M


klänning/tunika från vero moda! stl M


Väst köpt i stockholm! stl 40! (kan även användas som en lite "oversize" väst)



tunika från VILA! stl M!


Väst från MQ märket ZOUL! stl 38!


Priser bestämmer vi då du anmäler intresse! ;) haha

:)

Gud vilken seg skoldag! har iaf bara masserat idag och inte gjort något särskilt annat! varit på naturkunskap! som sög! Sen har jag jennifer erika fikat också idag! men erika fikade inte så det var egentligen bara jag och jennifer! haha. Sen har jag kirrat tid för att pierca örat nu! torsdag blir det! göttemos! tråkigt att jag måste ha 2 små stavar först.. medans det läker! menmen! det är värt det!:) Ikväll ska jag på styrkegympa och sedan ut och springa sen sovasova sovaaa för det behöver jag vill jag lova! haha!

kramizz

Pictures!







wonderful evening!

hello!:)
Gud vilken toppen kväll det blev igår! Började med att vi kom dit på stat i övik och dom drog igenom hur dagen skulle se ut osv! Sedan fick jag och anna fixa håret och efter det prova ut klänningar! ( Anna fick den finaste bröllopsklänningen och jag fick en mindre fin ketchup/brun klänning) haha men det är smällar man får ta!;) Sedan blev det genrep och då kändes det verkligen skit töntigt då man skulle posa då alla stod och kollade på ! Men sedan när sminket och allt var på och man kände vilken härlig publik det var så var det så sjukt roligt! Det kom som naturligt!:) Så det blev super bra! Efteråt gick alla modeller och bytte om till något svart att ha på sig för att mingla lite så alla kunde se håret/sminkningen på nära håll osv! sen åkte vi hem mot Ullånger och drog på fotbollshippan där det var fullt ös!:) Sedan åkte jag hem och åt bullar 8)))) jättte goottt faktiskt! mucho gusto! ;9

Idag vaknade jag och var svin trött och hade svin ont i huvet! men det är smällar man får ta!haha! har nyss varit ute och sprunge och ska snart ner till mormor och morfar och äta lite tårta! grattis på farsdagen alla farsor! hehe!
Sedan kommer ida hiit:D:D:D<3 Det är tooppen på snoppen det! =)

Kramizz

Jag och anna under minglet!:)


modeshow;

Goodmorning!
Nu är allt kirrat och klart! Har varit och handlat, kirrat sallad! packat det mesta! Duschat och torkat! hehe! Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 12 så man kan fara! Klev upp liite för tidigt såklart! haha som vanligt! :p Ska faktiskt åka liite tidigare så vi hinner köpa med oss massa tidningar och sånt! :) göttemoos!
Är så jädra nervös. Inte över att jag ska gå och trilla! Utan att jag ska få nån skräck sminkning och nån ugly dress! ;o haha så typiskt att det skulle hända just mig! :p aja nu ska jag gå och se tv eller något så tiden går fort:) vi hörs imorgon mina 973289619839712101 läsare :))))))))) haha!

kramizz

bjuder på en underbar bild på min modell kompiz och myselfziz!<3

kväll!

har nyss sett klart idol!:) synd att rabih inte är nå bra nu för tiden... för han är ju cuuutiiiie :*** Erik var bäst ikväll. jädrar! men ser fortfarande ut som en liten beebis:) nu ska jag lägga mig och sova så jag är pigg tills imorogn då jag befinner mig på modevisning hela dagen med anna! Sen efter så blir det fotbollshippa!:) wiho! Vi hörs på .. söndag då blir det :D eller imorgon bitti, det beror väl på hur duktig jag är på att kliva upp med tanke på att jag inte har packat ikväll utan tänkte göra det imorgon haha!:p braa! gniiitee

bullbakning!

Kom nyss hem! :) Fick skjuts hem av börnis idag snälliit:D Nu har jag och mamma bakat bullar :D och ätit bulldeg ;) göttemoos! Ska käka middag om ett tag, hollänsk kyckling soppa! gott! Sen ska jag skjutsa mamma och pappa på cecars och ut och springa sen blir det idol kanske med tjejerna ikväll :) Får se hur orken räcker till! hähä! skriver mer sen :) kramizz


naturkunskapB

Alltså vem kom på skiten? Sitter och håller på att plugga nu, prov imorgon! ( ja jag är alltid ute i god tid, verkligen ) den gamla vanliga visan " äh jag tar det imorgon.. eller nästa dag.. eller nästa! :) haha fyfan blir nog inget av är trött och ska sova snart!

dryga skola

Sitter här med tonvis med plugg och det suger!:P har nyss fått bilder från mitt handmodells jobb! haha! blev ju bra ;) ska snart äta sedan gå ut och gå och springa en sväng efter det! sen plugga all night long! men har köpt jordgubbar och glass! gottiti! kramizz

nyduschad,nytränad!

har nyss kommit ut ur duschen! var välbehövligt vill jag lova! var nästan genomblöt! Ganska skönt ändå hur man kan ta ut sina problem osv på träning! När man tänker på något man blir arg av och så helt plötsligt kör man mycket hårdare och blir mycket svettigare! haha den tekniken körde jag på idag och det funkade bra;) Iaf så var jag med petra idag  då hon skulle tatuera sig, blev hur fint som helst!:) Sen då jag kom hem blev det att slänga i sig mat och sedan åka till övik på makeupstore för modell träff! fick reda på lite fakta om lördagen OSV :) Vi ska vara där kvart i ett, och visningen börjar 9 ... lååång dag!:o Men med mycket mat och spel och anna så blir det nog bra ;) Nu så kan jag inte se greys heller för jag måste plugga och slår jag på det så fastnar jag bara och blir trött och somnar! ;p Så nu ska jag plugga sen sussilussa:) '

Kramizz

nyduschad,nytränad!

har nyss kommit ut ur duschen! var välbehövligt vill jag lova! var nästan genomblöt! Ganska skönt ändå hur man kan ta ut sina problem osv på träning! När man tänker på något man blir arg av och så helt plötsligt kör man mycket hårdare och blir mycket svettigare! haha den tekniken körde jag på idag och det funkade bra;) Iaf så var jag med petra idag  då hon skulle tatuera sig, blev hur fint som helst!:) Sen då jag kom hem blev det att slänga i sig mat och sedan åka till övik på makeupstore för modell träff! fick reda på lite fakta om lördagen OSV :) Vi ska vara där kvart i ett, och visningen börjar 9 ... lååång dag!:o Men med mycket mat och spel och anna så blir det nog bra ;) Nu så kan jag inte se greys heller för jag måste plugga och slår jag på det så fastnar jag bara och blir trött och somnar! ;p Så nu ska jag plugga sen sussilussa:) '

Kramizz

less

Har faktikst ingen motivation att skriva någonting alls idag.. har iaf varit på skolan. ätit med anna. gymmat med anna. varit ute o sprunge och gjort lite övningar. Nu ska jag gå och slänga mig i väggen! tjao

myspys


Mysi! har precis städat rummet och tänt ljus och myser och äter melon! ska snart sova så jag kanske blir pigg tills imorgon!:) pusss

I miss it!

sitter och tittar igenom gamla bilder sen i somras bland annat! Och kollar på alla bilder på mig,ida & anna! usch vad jag saknar det! Vad roligt vi hade! Varje dag, varje natt! ;)hehehehe.. Minns ni sportlovet brydar? det gör jag ;) Snart styr vi upp det här tycker jag! PUSS PÅ ER DARLINGS<3

ajaj..

Mycket mysig kväll hos millispillis igår :)) hände dock en liiten incident.. hehe! Vi skulle bubbla o jag hade tränat och inte ätit nå bra och kände mig lite yr! Tänkte inte mer på det utan då jag satt i badet och camilla hade gått upp och gick runt i huset så hör hon en jävla smäll innifrån badrummet där ligger jag avtuppad har krossat glass och blöder som fan.. Helt yr hur länge som helst och ont i huvet (slog antagligen i huvet i badkaret)! Klev upp på natten och spydde och mådde skit! Så idag på skolan kände jag mig fortfarande jädra huvvevingen och yr och ont i magen.. Så slutade med att jag spydde på skolan också innan jag åkte hem.. Antagligen är det en hjärnskakning.. Så har legat i sängen som en soffpotatis hela dagen nu. har fortfarande lite ont i huvet och mår lite illa men det är bättre iaf! haha.. ganska fult men:) haha!
Nu tror jag jag ska testa och plugga lite.. Det behövs ju! pch är redan less på skolan.. unusual!! hörs sen :)

kramizz


bajs

as trött är jag ! och måste plugga och käka och sedan ska jag ta bilen och brumma till hsand och hälsa på camilla! wihooo :*** myspysi! bloggar kanske mer om vi har tid sen!=) pussokramiz

dagens!

Dagens vill ha!! Någon som sett vars man kan köpa den?


seg söndag!

trött och jäklig! :) ligger i sängen fortfarande!ska snart ta tag i kragen och springa en sväng! och sedan gymma lite! sen blir det plugg all day loong! :( tråkigt menmen sånt är livet! : )
 slänger upp lite bilder nu då om datorn väljer att funkar! =)


... och det kunde jag ju glömma! så kanske senare då! haha! :)

kramizz

RSS 2.0