Ikea, birsta igen!

Igår var vi på nån marknad i övik. Var riktigt dålig. Eller iallafall inte min stil av saker..
Sen kom Candra, Daniel och Lo till hockeyn och åt middag. Älgstek, mums! Blev hockey, mat, så mycket bättre och nya Johan Falk. Jätte mysigt!

Idag åker vi till Sundsvall jag och Jonas. Släpper av flickorna hos mamma och pappa så får vi det lite lugnt. Sen innan vi åker hem ska vi äta med ante och Jennie. Trevligt!

Höres!


Finally.


Äntligen helg! Känns så skönt.

Idag har vi varit hos Denise. Jätte mysigt. Plus att hon hade jätte fina stolöverdrag på hennes stolar. Jag som sökt såna så länge!! Åkte på jysk där hon hade köpt sina. Och se på fasen, dör fanns dom. Så jag köpte 6 st och det blev jätte bra:)

På stolarna är 2 st med beige sits och rygg och på 4 st är det nån äcklig grönfärg med vita mönster.. Detta blev mycket bättre:)


De bästa.

Då var denna dag förbi. Som vanligt när Anna och lova är här. Går allt för fort. Önskar vi bodde närmre varandra. Dom är helt underbara!

Dom kom vid halv 12 idag. Då gick vi på pinoccio och åt en pizza. Väl hemma lekte Elsa och lova och sov samtidigt och åt samtidigt. Haha! Har hur som helst haft en jätte mysig dag.

Håller på att lägga Elsa nu. Sen ska jag lägga mig också i sängen och kika på gossipgirl.

Nä nu tror jag visst hon somnat.:)

Svårt att ta bild på dom små ålarna nu.


Fortfarande slut.

Har så sjukt ont i kroppen! Och min onda rygg mår inte alls bra! Har både bra och dålig ont i kroppen idag!

Vilken lång dag men jätte mysig det blev igår på IKEA! Tror vi åkte vid 8.15 och jag var hemma i övik vid halv 8. Och vilket jobb det var att hitta det jag skulle ha. Var inte mycket som följde med hem av det som stod på min lapp. Men mycket annat! Som vanligt :)

Idag ska Anna och lova komma hit är det tänkt. Blir jätte mysigt. Skulle behöva sova nån timme till bara! Får se om Elsa vill somna snart igen så ska jag göra det också!

Elsa gillar iaf aktivitetsbordet jag köpte till henne igår.


RSS 2.0