tjooo

tjoo bloggish!
I tisdags var jag på UFmässa i sundsvall för att sälja våra mössor.. gick väl bra men var fruuktansvärt dryygt!! trodde faktiskt det skulle vara ganska roligt! men det var det då icke! mycket slit och jobb för en skit mässa! haha. Ikväll ska jag jobba 17-21. ska även jobba heeela helgen.. Känns lite jobbigt nu för jag har ett stort prov på onsdag som jag måste hinna plugga till och vette sjutton hur jag ska hinna med det:p! Blev iaf inget med praktiken i umeå osm det var tänkt.. Utan blir nog i övik på gina tricot istället! inget ställe jag hade tänkt mig kanske.. Men blir nog bra ändå. huvudsaken är väl att man har något ställe! höhö! justdet! Igår bjöd jag min pappa på hornöberget, 3 rätters! var såååå gott är nästan fortfarande mätt!;) hittar inte kabeln nu så jag kan lägga in några bilder tyvärr.. så de får komma senare om ja inte glömmer bort det vilket jag säkert gör! haha!


haha på onsdag är det student fest med "djurtema"! fick min dräkt igår det kommer äga :D:D

kramizz

saturdaii!

hejhallo! uppe med tuppen! så skönt med helg! Idag är det fotbollscup i kuben hela dagen. mycket roligt! Igår var jag med mina brudar ;* puss på dom! just nu sitter jag här bara och funderar vad jag ska äta för brakfrukost så jag klarar mig idag! :) justdet, färgade håret mörkt igen igår har ju varit ljus ett tag men trivdes inet riktigt! så har ljusbrunt nu :) känns bra! men wish me good luck! byeebyye!=)
Just det! JAg och jennifer är ju klar med vårat UF företag nu såhär blev mössorna! lite smygreklam! ;) nejmen dom blev riktigt bra! du vet när du vaknar upp med håret åt helvette och har brottom, ta på dig mössan så löser sig allt ;) haha! bra reklam malin, bra!;)

hejheej bloggen!

hejsan!
har haft så sjukt mycket plugg & jobb nu så har inte kunnat uppdatera något! sitter faktiskt just nu med läxa i knäet men händer inte så mycket mer! haha! nejmen måste nog sätta mig och försöka plugga ikväll efter träningen iallfall!:) annars har det inte hänt så mycket mer.. Eller jo en sak, och om det går igenom och går som vi tänk oss så är det KUNGKUNGKUNG! då kommer jag älska mitt liv massor! men om inte så.. ja då suger det rent ut sagt.. haha!:) får se på fredag.. höhö! nejmen nu skajag försöka göra någon nytta! städa kanske? vore en bra ide;)  har dessutom bytt bankkort och då fick jag bestämma motiv och såhär ser det ut, svin najjjs! :


prupp

vilken hemskt dålig uppdatering! haha. Iallfall så har jag kommit hem från skolan för ett tag sedan.. gick igenom provet till naturB vi har på måndag.. kommer ju inte gå så bra kan ja lova:) nu ska jag snart slänga ihop lite käk sedan åker jag och jobbar, stänger själv ikväll.. får se hur det går som! :o sen jobbar jag imorgon heeeeela dagen så blir nog ingen bloggning då.. samma sak på söndag! så vi hörs väl på måndag efter provet? haha cyaaa kisskisss

pics sen lördag!








helgen slut ..

happ sådärja nu är helgen slut! haft en bra helg! I fredags så gjorde jag inet så mkt. Och igår så jobbade jag 8-13. Sedan kom carro,evve,marre och cissi till mig. drack lite sedan gick vi vidare till johan där massa folk var. Bussen kom och hämtade oss för att dra vidare på krogen vid halv 11. riktigt rolig kväll :) Idag har jag varit ute och sprungit, gått och åkt skidor! så underbart väder idag!! nu väntar bara kickboxning och sedan åkerjag till majsis:)







Fick låna en klänning av carro jag hade på mig. äntligen en "dagens outfit" hahah
kraamizz

fredag! sköönt!

har varit åp skolan och hos Ida unander idag :) kom precis hem är så sjukt trött och mitt huvud kommer snart sprängas i bitar! :/ imorgon blir det partypartyy! pluss jobb.. Så ska lägga mig nu! så jag kommer upp halv 7 imorgon hehee! sen blir det en låång springtur omjag mår bättre sen som sagt feeeest!! :) cya there babies!


skjut mig.. innan mitt huvud spränger mig!!

tjo

tjo bloggish
Har varit på skolan idag gick bra men ungefär lika drygt som vanligt!. sen kom ja hem 20 i 5 och började jobba 5 så hann inte käka middag så slänge i mig 2 mackor nu! sen imorgon ska jag åka till umeå och kolla praktikplats,shoppa och träffa lite folk hihihi! så lika bra o lägga sig nu så man orkar med! :) sen har jag inte så mycket mer att säga idag utom att jag är svinigt less på mitt liv just nu faktiskt, att allt ska vara såå bra ett tag sen så kommer ALLT på en och samma gång ? kunde inte ha sprede sig över en vecka nerååå allt idag yippiiie skit bra!:) (Y)(Y)(Y) bye

RSS 2.0