blogglista!

tog mig an utmaningen av tyra och tänkte döda lite tid! 

När vaknade du imorse?
Svar:
vid klockan 8.. för tidigt eftersom vi var ut igår!?

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Svar:
att jag ville komma hem till övik och träffa jonas som har varit i kiruna! <3

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Svar:
nej, men fick ett samtal av jonas. vi sa inte så mycket det gamla vanliga! ;p

Vilket humör är du på?
Svar:
glaaaad och lycklig!!

Vad har du på dig just nu?
Svar:
leggins och en oversize tröja, schöntth

Har du ont någonstans?
Svar: huuuvudväärk.

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Svar:
En gooooood MCchicken från donken!!

Hur mycket var din senaste lön på?
Svar:
oj jag hade jobbat lite denna månad.. tror den var på ca 3000.

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Svar:
aftonbladet!

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Svar:
Facebook tror jag!

 Vad ska du göra idag och ikväll?
Svar:
Ska slänga ihop en lunch åka på fotbollsträning sen hem och laga tacos och ha riktigt söndagsmys med mina 2 älsklingar!

Vilken är den första låten du sätter på idag?
Svar:
oj, kan vara dileva med dansa din djävul ;)

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Svar:
oj, jag var på kuben cup och spelade!

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
Svar:
ja kanke, jag hoppas det!;)

När fotade något senast, och vad?
Svar:
  Jag fotade en bild på mig igår som jag mmsade till jonas!

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
Svar:
det hoppas jag inte!.

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Svar-
absolut ingenting, luft!

Vad tror du att klockan är?
Svar:
precis vad den var ca 12.40

Vad borde du göra idag?
Svar:
Tvätta, äta lite bra mat, gå ut på en prommis med bejjan


natursköna eller vad dom brukar säga om ramsele!

iallafall, nu är vi i ramsele! skönt att få komma hemifrån och få god mat, som jag fick beställa, även denna gång (förra helgen fick jag bestämma lax och pot, m. skagenröra) och idag bestämde jag fläskfilétacogratäng (?) vad det än heter så är de as gott!
Just nu sitter jag bara o väntar på maten och att jonas och jan ska komma hem så vi kan äta då! ewa "boan" näslund sitter och myser på med bejjan bara!
Imorgon är det ju cup, så de blir en tidig kväll ikväll. var ju jätte förkyld i förrgår sen så köpte jag ett nytt läkemedel. och de funkade verkligen. shit, är inte alls lika dålig idag, nästan hel frisk förutom att jag är lite snorig och täppt. menmen nu vankas det mat! TJING

hårfärg.

Funderar på att färga håret.. kan ni tycka till??
Ljust?
mörkt?
denna?
rött?
HEEELP!!

god morgon, eller?

oj.. bejjan vaknade när jonas gick på jobbet innan 7 imorse.. kunde hon somna om? näpp! så jag har varit vaken sen dess. och tröttt, kände verkligen att jag ville sova ut imorse när jag är lite småkrasslig.. blir så less, har inge ont i halsen, ingen feber, bara huvudvärk och är snorig som ett as. urs.. sen är jag så sårig runt näsan för att jag har snöte mig så mycket.. fy! ska kurera mig nu hela dagen och imorgon. så det försvinner tills cupen på söndag. ska bli så jävla roligt!!
-Aaahhhtjjjjoooohh!!!!
-PROOSIT.
-Tack.

what about making in your own?

Jag stormtrivs på mitt nuvarande jobb, rabalder. Skit kul verkligen! Men samtidigt kan jag inte hjälpa att fortsätta gå i tankarna att starta eget. Det är något jag verkligen skulle vilja göra. Men hur svårt är inte det? klarar jag det? kommer det funka? Kommer jag vara tvungen att stänga ner så fort jag öppnat.. Tråkigt att det alltid är såhär man vill så mycket, men inte vågar.
Tänk om man skulle få välja precis det man vill göra, och få starta det från grunden precis som man vill ha det. Varför ska det vara så svårt?

Bride

Åh, satt och tittade runt lite på brudklänningar för kul. hittade denna. åh vad den var fin, ganska enkel och kanske inget jag skulle vilja ha egentligen. Men tänk ett bröllop utomhus, och denna. sooooow najjjs!!

i can´t help falling in love with you..

with you... persbrandt. hihi, du är ju så söt ju.
nämen, gud i sautan vad jag är trötter.. och jag längtas så sjukt mycket till utlandsresan nu.. så de e inte klokt! gud vad skönt att få ligga på stranden.. kunna ha shorts... bada.. mysa, men en massa braiga människor! därför kände jag mig lite sugen att lägga up ett par bilder från rhodos i höstas med brudsen! gud vad skönt de va!! slänger upp dom sen måste jag börja packa för vi sticker ju till ramsele om ca en timme! Tjao :)

birsta & IKEA.

Idag har jag och mamsen varit på birsta och ikea. shoppade massor, men bara på ikea. sen fick jag en bh av mamma, alltså shit! Trodde det var ett skämt då det stod på etiketten att brösten såg ut att vara 2 stl större då man tog på sig den. sen provade jag den för kul, och shit! det funkade verkligen, haha kul om man vill ha olika stl lite nu o då! ;) nejmen köpte massa nödvändigheter, glas,tallrikar, stekpanna och annat trams! Nu har vi nyss lagat tacos! mummms! Imorgon åker vi som sagt till Ramsele, trevligt värre! :)
arg.arg.arg. irri.irri.irri. kanske man ska sluta upp med det där helt och hållet.är ganska sugen, yaop omgomgogmgogomog

hallihallå!

Gud.. jag förstår faktiskt hur jag ska kunna blogga varenda dag. jag gör ju nästan ingenting? Har man ingenting och skriva så borde man kanske inte skriva alls? man behöver inte göra 3-4 inlägg per dag om man inte har något att säga! Så de så! Men nu har jag väl lite grann att skriva iallafall! hehe!
Nåväl, Igår ringde ida mig för hon mådde dåligt och bad mig hämta henne på skolan, så det gjorde jag. vi drack kaffe sen fick jag dumpa henne någon annanstans för jag skulle ner på stan och möta upp marre! :) Vi gick på stan jag shoppade en kaffe, hon shoppade mer saker, massor av fiiint! spec jackan! skit snygg!! Sen åkte vi hem hit för att dricke lite mer kaffe och hundarna lekte. höll på o riva vardagsrums bordet! hehe men det var kuul! Så skönt att se när vovvarna leker och har kul! :) 
Jag gillar henne jag!
Idag har jag inte hunnit med så mycket än, mår illa i magen som jag gjort sen i söndags, skit knäppt. hoppas det går över. Ska ju hem på träning i eftermiddag, sen till IKEA med mamma imorgon! Även så ska ewa få ta hand om bejjan imorgon tills lördag, jag och jonas åker nämligen till ramsele på lördag, och stannar där tills söndag, Känns bra. ska ju ändå ha träning på kuben på söndag eftermiddag så blir ju 2 flugor i en smäll! ska bli så kul att få spela fotboll på riktigt. Nästa helg har vi ju cup där! kuligt värre! Nu skäller bejjan.. undra vad hon vill. Vi har nyss varit ut så ja vette sjutton vad det är med hon när hon skäller hela tiden? åt allt och ingenting. lite jobbigt att måsta bli arg på henne hela tiden. Men tur att hon blir tyst när man skällt ut henne sen kommer hon kryypandes tillbaka och fjäskar! ;) nejmen, nu kommer snart jonas hem på lunch, undra om man ska spela lite mario med'n då! vi hörs väl nå meer, slänger upp en bild sen jag fyllde 20 också, på sminket. så snyggt!

RSS 2.0