återigen helg!

Jahapp, då vare helg igen. jäklar vad veckorna flyger iväg! Igår när jonas slutade så åkte vi upp till skogen och sjön där vi brukar gå med bejjan. åt middag ( blev subway, GÖTT ), satt och myste och så! sen såg vi film och myste ännu mer!
Idag har jag hunnit med o springa och ätit frukost, inte så mycket mer. Ska snart börja packa, vi åker ju till ramsele över helgen. Eller till nordsjö, till jonas stuga. Ska bli mysigt! Får se om jag kan tvinga med jonas att åka till ullånger på söndag så jag får se herrmatchen! kan bli svårt.. Men vi får väl se!
- i måndags när jag var hos karin. Yes, hon har en heavy cat. (välbyggt?)
söt bejsan på promenad!
- en dålig bild på resultatet av håret! kommer bättre jag lovar! :) baibai!!

hos mor&far

Är hemma hos mamma och pappa nu, eller. ja ingen är hemma bara jag. så sitter och kollar igenom gamla bilder och lyssnar på gammal skön musik! hehe! Ikväll ska jag träna och direkt efter kolla på div5 herrar som har match. får se hur länge jag stannar!:) 

Jag ska fundera ut någon mat som jag och mamma ska äta. tänkte först göra kräftpasta.. men får se om det blir det.! HÖRS

lista!

Matvanor:

Bästa maträtt? hm, svårt. oxfiléplanka på public. eller tacos!


Bästa dryck? loka päron!

Hat dryck och maträtt? oj. svårt. den där virablåtira är ju inget o ha t ex!, sen blodbröd och fläsk.......... hua

Bästa alkoholdryck? öl

Använder du smör på smörgåsen? det är olika. oftast inte. men om jag gör det så är det hemskt lite.


Smågodis eller färdiga påsar?
smågodis

Favoritglass? åt en sjukt god kulglass på stan så det får bli den, " skogsbär & choklad "

Shoppingvanor:

Hur mycket shoppar du för varje månad? olika men inte alls mycket. vissa månader inget alls ibland lite grann.

Har du mer skor än kläder? nepp!

Favoritplagg? mjukisar såklart!

Hatplagg? riktigt korta klänningar och barbent till.... och dom som har genomskinliga leggins och en tröja till. det.ser.inte.bra.ut.okej?.

Arbete, utbildning:

Jobbar eller pluggar du? jobbar på rabalder!

Vad vill du bli? helst jobba med makeup. men om inte, så klädaffär. huvudsaken är jag jobbar med människor.

Trivs du med ditt jobb/din utbildning? jätte mycket!

Är lönen viktigast? absolut inte. arbetet i sig är viktigt och även dem man jobbar med. det är viktigt att man trivs.

Boende:

Lägenhet eller hus? lägga, men hade gärna haft ett hus

Framtidsplaner med boende?  ett hus om några år!


Litet eller jättestort?
jätte stort

Drömboende? ett riktigt jäkla snyggt arkitektritat hus vid havet


Landet eller mitt i stan?
landet.

Mysigt eller sterilt? mysigt.

 

Lite allt möjligt:

Har du barn? nepp!

Är otrohet okej? verkligen inte.

Älskar du någon? många!

Betyder familjen mycket för dig? mest!

Är du lojal? ja det tycker jag!

Tycker du om att dricka dig full? haha, nja. kan väl vara roligt. men inte ofta.

Hemmafest eller krogen? hemmafest!


tråååk

Har det ganska tråkigt idag.. Varit vaken sedan kl 8, o inte orkat börjat med varken städningen eller tvätten.. Sen ska jag ju ut och springa idag, men har lite ont i halsen men det går nog över.! men ser inte fram emot en skit dag som denna! bluää! skriver mer sen! HEJ

myspys!

vaknade som vanligt av att bejjsan tvättade sig, och på grund av sina trånga luftvägar.. så ni kan ju tänka er ungefär att nån snarkar sjukt oregelbundet.. snarkkkkk, snark,snark,snaaarkkk! hehe, men tur hon är söt! :)
Idag är det verkligen ett sånt där tråk väder. Skulle gjort vad som helst för att jonas inte skulle jobbat och att vi skulle ha hyrt en film och bara haft myyspyys hela dagen! :) hade ju varit såå mysigt! men.. så blire ju inte! Så blir en prommis med bejjan om ett tag sen dra hem till karin och hänga med henne tills träningen ikväll.. Hoppas det blir myyspyys där också ;) hehe! ;) nerå! det blir najs!
men som sagt.. skit väder.!
mysiga familjen! haha!
Justde, inatt drömde jag om persbrandt.. fick upp ögonen för honom igen, hade glömt bort han lite. dock att my lover är snyggare.. men persbrandt är ju en liten klass för sig..! :) 
inte fel att mumsa på på en fredagkväll, eller måndag, vilketsom!
HÄJDA!

hårfärgning + jobb..

.. har min helg bestått av! Mamma skulle ju klippa sig och färga håret i fredags.. så blev de impuls och jag färgade också. det kommer väl en bild på det, riktigt rött iallafall! Blev väldigt nöjd!:) mamma blev också jätte fin! På kvällen på fredag jobbade jag ju, 17-21. gick faktiskt bättre än vad jag trodde,kom ihåg ganska mycket. glömde en sak på kvällen och det var inte så farligt :) hehe. När jag hade slutat så hängde jag nå timmar med Pontus,börnis, eric och s vesse da man!

Igår så åkte vi iväg på match. 3-3 slutade det. var ju regnigt o jävligt så var inte så jätte bra plan o spela på, högt gräs med, YES!!!! =)=)=)=)=PP=P=P=P=P.. hehehhehe! Sen på kvällen så såg jag,marre och lover på MEGAMIND, ganska kul film och åt massa chirre o dirre o götta!

Idag åkte jag och lover ner till kotten o marre, kotten fyller år idag, åt alldeles för mycket tårta. och nu ska vi fira morsan som fyllde i fredags. tårta hela dagen plus grillat! GÖTTE! bjuppar på några bilder från gammdatorn! :)


naajs...


söta tjejer!

over and out!

tiiiired!

trött.. Klev upp vid kl 6 imorse för att fixa frukost på sängen till min älskling! han blev glad så det är värt att vara lite trött! Mamma hämtar upp mig om ca 1 timme, sen åker vi och hon ska klippa sig, sen ska vi gå på stan så hon får välja ut en present! :)
Det gick bra att jobba igår, matilda kom även! :) Kul det, hon skulle kolla om inte hon fick jobba ikväll också, hade ju varit kung det! :) nu ska jag käka frulle! Baaii!

Torsdagsmys

Blev en stressad kväll igår, mycket som skulle göras på modellerna och lite struligt. men det var det värt. vilken grej det vart när anton plus modeller skulle upp på scen. fett nice! När jag väl kom hem igår så hade jag inte hunnit äta någon middag. så skulle åka och handla. gissa vad middagen blev, jo chirre o dirre. satt fint! köpte några färdiga pannkaker också jag tänkte äta.. men det åt jag till frukost imorse istället, GÖTT :)
såhär såg jag ut igår. kulig tjej
Idag har jag inte hunnit gjort så mycket, varit ute och sprunge, och ska nu duscha sen dra ner på stan och köpa present till mamma! :) Sen ska jag laga lite godmiddag, blir toorsdagsmyys idag, innan jag ska dra till ullånger och stänga med mia. Är faktiskt lite nervös, haha! Imorgon så kommer som sagt mamma hit, ska följa henne till Ida U. Hon ska klippa sig hos henne imorgonbitti, sen ska vi väl softa oså, sen åker jag nog med henne till ullånger eftersom jag ska stänga där! nirrenirre! men, duschen vare!!
åh värme och utlandet....
kärlek.<3

hallåhallåj dagboken.

Har precis varit nere på harrys och bleve bjudd på lunch av mannen! Åt nå pärer med biffar i nån sås. faktiskt riktigt gött! Nu sitter jag och dricker kaffe och bara laddar för eftermiddagens/kvällens ståhej! SKa ju som sagt på nola skolan kl 4. och sminka 8 st tills dom ska upp på catwalken och rocka! Kulkul!! =) nä justde, kaffe vare ( och tv speel) hehehe. TJARÅ! :)

Äntligen sommar..

Ääntligen är det lite värme här. Så otroligt skönt att kunna gå ute i shorts, träna i shorts. uj, så underbart! vad händer annars då? nja, inte sådär värst mycket. jag är såå dålig på att uppdatera haha. Men plötsligt händer det! så jädra gutt ju! sitter precis nu och kollar igenom gamla bilder & kommentarer på bilddagboken.. haha, tider det! Alla tyckte att alla var sååå snygga, modeller, "jag vill se ut som du" .. minns att jag skrev det till ganska många iallafall.. haha! sjukt! Men annars då, vad händer i veckan?
Imorgon ska jag sminka 8 modeller. Antons kollektion släpps imorgon kväll, och jag har ställt upp på att hjälpa till! :) Sen torsdag och fredag ska jag stänga på OKQ8. Shit var så längesen jag var där och jobbade. Tur jag fick stänga med Mia på torsdagen också så kommer nog allting tillbaka! :) Men kul ska det bli iallafall! roligt att träffa massa folk som man alltid gör då man jobbar på OK.
hm, vad mer? Jag var på sjukhuset igår och gjorde ekg när jag cyklade, och ultraljud på hjärtat. haha, blev hyfsat slut då jag skulle cykla. skulle ju köra tills jag absolut inte orkade mer.. pffeewwwh!! Iallafall, fortsättningen blir att jag ska åka till umeå och kolla mer. Doktorn hade något han trodde att det var som var fel. Skönt att äntligen få ha en vettig doktor som iallafall kommer fram till något istället för att jag skickas hem. Men, det var tydligen lång väntetid.. Känns ju drygt. men det blir väl av tillslut! Nu ska jag åka och handla Köööörv, det blir de till middag idag.. är ju medlemspris TIO KROONOR ENDAST på coop! yes! haha, sen ikväll blir det träning! :)
Bjuppar på en gammal bild.. haha söt cheyyy!
och min sööta älskling!!

RSS 2.0