Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Sorry återigen för dålig uppdatering. Blir lätt så med bebis. Ända gången jag har tid att sitta här och ta det lugnt är när hon sover, vilket blir mindre och mindre :) Igår var Karin här, ÄNTLIGEN! Var så längesen vi träffades, var lika underbart som alltid. Och idag snöar det? Vad är det frågan om? Igår var det så varmt och skönt ute och idag vill man inte ens sätta foten ute..
Bokade iallafall dop igår. äntligen gjort! Men, skulle hemskt gärna vilja ha någon som sjöng på Elsas dop, men vet inte av någon.. Otroligt synd..
Har även andra dop att gå på, Ett den 28/4 och ett den 15/7. Så sitter och spånar på doppresenter nu. Har hittat några superfina saker. Ska se om jag klickar hem något.
Planer i helgen då? Ska till mamma och pappa på söndag och grilla, får se om vi åker dit redan imorgon eller om vi bara åker över dagen på söndag. Ikväll blir det väl bara mys vad jag vet.
Justdet, har varit på läkarkontroll med Elsa också. Allt såg jätte bra ut och hon följde kurvan perfekt! SKÖNT!
bjuder på några bilder!
-sötskiten ligger och gosar i korgen morfar fixat!
- När man inte kan sitta still är Musses klubbhus ett bra alternativ!



-Morronmys med bejjan!



-Rockbruden våran! <3

puss å kram

You are my fire.

Hade en jätte mysig kväll med marre igår. Vi gick en sväng på stan och jag hittade en hårklämma och fyndade jätte fina kläder till Elsa! endast 49:- för byxa och tröja. gillart! Har hunnit slängt i en tvätt idag och funerar om jag skulle ha tvättat sängkläderna.. det skulle behövas! :) Systeryster kommer hit idag också vid 1, så hade tänkt hunnit ta en PW innan det och städat ihop lite, sen när jag hämtat henne på bussen tänkte jag att vi skulle åka på jysk och köpa en rullgardin till vårat sovrum, är så jäävla ljust där, och nu efter typ 1,5 år som vi bott här så tycker jag att det är dags att införskaffa! :p
- Elsa i fina byxorna hon fick av momma <3
- Igår innan vi åkte till Emma.
- Mina tjejer har morgonmys <3
- Liam & Elsa <3
- Fyndet för 49:- på cubus passade bra på en gladskit!
- Vaken och nyfiken!

Älskade familj.

ny vecka..

Halloj! Helgen har gått otroligt fort och har innehållit fotboll,middagar, och filmmys igår. eller mys, vi kikade på paranormal activity 3, inte fullt så mysigt kan man tycka.. varför utsätter man sig för sånt, haha.
Idag tog Jag, elsa och bejjan en powerwalk ner till djurmagazinet och fick bejjans klor klippta! så skönt, missade förra måndagen då hon egentligen skulle klippa, stackarn :) Nu ska jag slänga ihop nån lunch blir inget mer avancerat än köttbullar och spagetti, sen åker vi och hälsar på Emma, Liam och Enzo, det blir en date för varje individ, perfekt! ;)
Ikväll kommer Marre hit också, KUL!! Vi ska gå lite på stan och ta en mysfika! Kommer bli supermysigt. Nu bränns köttbullarna så ska ta mig till spisen!
lovelove
liten elsa <3
liten bejjan <3

tjohej!

sorry för dålig uppd. har varit mycket nu.. Igår var jag på stan med Erica hela dagen, sen när jag kom hem slängde jag in mig i duschen för vi skulle på middag hos Lisa och Christoffer. Sjukt god mat som vanligt! efter en trevlig kväll drog vi oss hemåt. Elsa sov från ca 8 igårkväll tills halv 1 då hon åt 10 min, sen vaknade vi kl halv 7 imorse pigga o glada, så otroligt skönt! :)
Idag har Malin varit här. vi har tagit en prommis runt sjön. När vi kom hem fick jag duscha och fixa tvätt i lugn o ro, så fick malin va barnvakt! :)
Ikväll blir det familjemys här hemma och imorgon ska jag kika på lite fotboll på dagen sen åter iväg till L & C för ännu en middag. Blir grillning :) gott!!
<3

Promenad och party!

Halloj, har varit i Ullånger sen imorse, vi vaknade så tidigt så vi drog iväg direkt! :) Vi har varit ute och gått nästan hela dagen,blev en sväng på OK och köpte lite finare lunch! ;)

Ska snart äta middag här sen åker jag ner på partyt hos Emma, blir trevligt att träffa kompisar där nere också. Annars har jag inte så mycket att säga, kände nu att det var ett ganska onödigt inlägg.. Hehe!

Elsa sover ute och har sovit sen kl 11, skönt för henne ( och för mig ) hehe! Är nog dags för henne att äta snart skulle jag tro, vaknar väl upp superhungrig! Hehe! men vi höres!

Godmorgon!

Verkligen en god morgon här hos mig. Vet inte riktigt varför, Elsa vaknade när jonas åkte och jobbade vid 6.30 och vi har varit vaken sen dess. Nu ligger hon och sover och då ska jag få lite gjort. städning behövs!!!! :)
Ikväll ska Jonas på modomatch, så då ringde jag mamma och pappa och kollade om inte dom ville komma hit ikväll och se hockeyn här hemma, är ju så tråkigt att vara själv :p så mamma kommer med bussen vid 13, och pappa efter han slutat jobba. Blir middag här innan jonas åker iväg! Tänkte även kolla om mamma kanske kan vara hemma med Elsa ett tag så kan jag ta mig ut på en springtur, känns tungt nu, men måste komma igång sakta men säkert.
Imorgon åker jag till ullånger då vi har klivit upp och vaknat. Ska nämligen på Living&room party hos Emma på kvällen så då passar jag på med en heldag där!
Nämen städning var det, sen har jag ingen bil hemma den är på jonas jobb ner på stan, blir en bra prommis dit och sen hämta mamma på busstationen!
-men åh, flytta så jag får plats och sprattla! (ps.Elsa måste bada ikväll igen, hon spydde nämligen ner sig imorse)
- Underbarast i hela världen, älskar dig.

sådärja!

Så var internet tillbaka. det var på tiden. alltså den anledningen varför jag inte har uppdaterat något på senaste tiden! :) Har iallafall haft en supermysig helg med våra fina vänner. Lördagen spenderades hos peder och emma, blev ditbjuden på middag och mys. När alla blivit något för trötta och skrattade åt ALLT, så begav vi oss hemåt. Somnade direkt, pensionärer som vi är!
Igår på förmiddagen kom Erika och Erik hit, snacka om efterlängtat!! killarna drog på hockey och Tjejerna var på skyttis och tittade på DM. När vi kom hem till lägenheten blev det middag och efterrätt och lite gott med en bra film innan det var dags för dom att åka hemåt :( Är så kul att träffa dom när det blir så sällan, hoppas det inte dröjer allt förlänge innan vi ses igen!
Idag har jag inte hunnit med så mycket, Vikt lite tvätt och plockat lite.. Har precis lagt Elsa som ska ta sin förmiddagslur, så nu tänker jag he städningen och alla måsten åt sidan och ha lite soffmys med bejjan <3
Senare idag kommer Lisa och Zira hit, det blir en promenad runt sjön skulle jag tro, ska också bli riktigt trevligt, henne har jag inte träffat sen Elsa var en vecka ungefär.. Det blir en bra dag det här!

trollmors vaggvisa

sitter jag och sjunger för Elsa, stackarn ;-) Har precis diskat undan efter middagen. Mätt och belåten! Idag har K-I varit här och hälsat på, mysigt. Jätte längsen vi sågs! Imorgon kommer mamma hit,  jätte skönt. Då kan jag få duscha i ro och inte vara tvungen att stänga av kranen stup i kvarten för att höra om lillan skriker (höns-mamma) :) Nejmen det ska bli skönt at få lite gjort :) Ska även träffa brudarna från föräldragruppen imorrn, blir fika på café UH- Bli kul att se alla bebisar!! Nu har elsa somnat.. hur kan hon sova i mitt oljud?;-) POK

mitt lilla hjärta <3

Min älskade dotter. min älskade familj. DET ÄR DET HÄR SOM ÄR LIVET <3

Tacka vet jag mina vänner

Som kan hjälpa mig att lägga in några bilder så här kommer det några:) Om det funkar.. NÄ!!!!!!! Fan vad irriterande.......!!!!!!!!!!!!!!!!

Gör ett nytt försök..

Tänkte först göra en helt ny blogg, men samtidigt är det ju roligt om man kan gå tillbaka i sin gamla och se vad man har skrivit, så jag fortsätter här ett tag! Som alla vet så föddes våran underbara Elsa den 16 februari 2012. Den bästa dagen i mitt liv. Tänkte skriva en liten förlossningsberättelse för dom som är intresserad utav det. Elsa är nu 2 veckor och 5 dagar, tiden flyger fram. Nu har vi åkt på magsjuka jag och jonas, kan säga att det är inte det bästa som har hänt.. Fruktansvärt jobbigt när man har både hund och en bebis som vill äta jämt, haha! :) Men nu är vi ganska pigga båda 2, lite underlig i magen men tills imorgon är man nog piggelin! Nu har Elsa sovit i flera timmar.. Undra om hon tänker vakna snart, mina bröst håller nämligen på att explodera, dom vill tömmas. Men hon blir väl hungrig snart. NU, kommer jag fortsätta att uppdatera denna blogg! ;) Tror jag.. Vi får se! lägger ut nån bild på vårat underverk, så hörs vi! <3 NEHE, jag vet inte hur man lägger upp en bild.. HJÄLP SÖKES. HEJ!

RSS 2.0