monday, and still in love.

Fan, vad dåligt jag är på att skriva här alltså. Trodde verkligen att denna gång skulle det bli bättre, men neeheee inte det! :) Det får mina suuuupppeeeeer många masssaaa läsare finna sig i!;) haha!

Har väl egentligen inte så mycket att berätta! Har mest bara varit mer kär än någonsin i min älskade älskade pojkvän! haha, tur man inte är så löjlig! Meeeeeeenn. Kan ju inte hjälpa det! <3

I helgen är det fullt upp!
fredag: Julbord med the M's! (Malin,Marre,Mia & Madde)
Lördag: Jobb på rabalder hela dagen!
Söndag: MAGNUS CARLSSON MED MIN ÄLSKADE K-I!! <3 WIIIE! :D

Nu väntar jag bara på att min älskling ska komma hem så jag får pussa ihjäl honom!! <3


LOVELOVELOVE

hejsanhoppsan!

Hoppas ni har haft en bra helg! Det har jag haft! I fredags var vi som sagt hos karin och det var sjukt roligt! älskade att jag fick en "goodie-bag" och att karin var tvungen att ringa elinas pappa.. haha!!
I lördags så hade jag och lover en riktigt mys dag!! heela dagen! :) Sedan igår så bar det av mot ullånger! Det blev en springtur med Marre först, sen tänkte vi åka på ica och köpa nåt att äta, men då helt plötsligt så blev det att vi köpte toast på OK och gick hem o bakade lussebullar! ( som förövrigt typ är slut nu?? ) 
Efter det så var det kickboxning, så skönt att svettas RIKTIGT!!

Idag har jag som inget planerat men det ser ut som satan i lägenheten så ska nog städa.......... wiiiie!

Sen imorgon så ska jag jobba!:)

kramizz

bläblu!!

Kvällen igår var KUNG hos karin! det kan jag säga! :)) en massa trevligt folk, I LIKE! dessutom är jag inte bakis heller. det är skönt! men alltså, har så mycket rat jag vill skriva ut nu, om folk och om annat. men synd alla kan se det, så jag kör en sån här tråkig lista istället!

Namn: Emma Malin Viberg

Piercingar: Naveln,bröstet & 3 i örat

Tatueringar: 2 stycken, en på foten och en på revbenen.

Längd: 169

Skostorlek: 39

Hårfärg: brunt med några ljusare slingor

Fräknar: Jaa några st!

Motto: carpe diem

Kär? Ja

Önskar du att du bodde någon annanstans? Jaa!

Tycker du att du är attraktiv? Ibland, men inte äre så ofta äh!

Vilken parfym använder du? DKNY

Gillar du att tvätta? nee

Gillar du berg- och dalbanor? ja svinkuul!

Senaste...

Filmen du hyrde? Beck-levande begravd tror jag

Filmen du köpte? walk the line!

Låten du laddade ner? vet ej

TV-program du såg? According to jim <3<3<3


Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? Ja

Gråtit över en flicka? Nej?

Ljugit för någon? Ja

Varit i slagsmål? näjje

Blivit arresterad? nepps

Träffat någon från internet IRL? Japp

Antal...

Gånger du varit kär? på riktigt 2!

Gånger ditt hjärta brustit? en

Hjärtan brustet på grund av dig? nja jag tror inte de?

Tjejer du kysst? tappat räkningen!

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? oj det är mångaaa!

Gånger ditt namn varit med i tidningen? veteej

Senaste...

Boken du läste? satc, the carries diarys

Personen du fick e-mail av? ??

Personen du fick brev av? agria hehehe

Personen du fick sms av? jonas

Saken du köpte? en ananas!


could you walk and talk at the same time?

shiiiet nu ere freedaag och feest! :D väntar på att elina ska ringa och säga att hon är påväg så vi kan åka en sväng på stan och sen mot karin! kommer bli en svinbra kväll, känns de som! :) Sen har jag även fått lite extra jobb, eller ja, bleve extra tjej om dom behöver hjälp!:) KUL! men nu är det som sagt partyparty! SES på harrys? eller? :d kramizz

you are my everythingm you are my dreams come true. oh baby how I love you!

Hellihellå!

Idag kom mamsen till övik, hon skulle köpa julklappar, så då passade jag också på! :) har nästan köpt klart alla förutom till pontus,mor & den lilla gullisen! Det får jag fixa snart!  Iallafall gick jag in på BIK BOK en snabbis och såg ba " 50% på hela butiken" bah shiiit!!!! JAG SKA SHOPPAA!!!!! hittade jag något?? ett par leggins.. vanliga... svarta..  tummen ner för det.!

Sen då jag kom hem var jag ute och sprang, sen när jag kom hem hade snyggingen min lagat mat, köttfääärssss & spagetthhi! göttgöttgött!!

Sen ikväll har jag lagt in lite klappar sen inte så mycket mer, skällt på lillfisen som har varit hemskt jobbig.. men gillar henne ändå ja!!

IMORGON ÄR DET FEST :D och jag är såå taggad, ska bli så sjukt roligt att få parta med karin & elina! :) <3 vi ses då brydar! :))






kramiz <3

love mycket loove!

har jag berättat att jag är kär? :))) I jonas brorsson. ojoj vilken karl! Nu vill jag inte att karin ska tycka att jag är en sån där liten toffel som är föör kär och fööör töntig! för jag är  rätt häftig också! Pluuuus att jag hade planerat att ha värsta utstyrseln på fredag för dig babe! Som skulle bestå av ; Guitar, peruk, blackoutfit. och Hello I'm Johnny Cash.. Meeeen ICKKKEEE,gitarren var broken.. hittade inte peruken. Så sjukt mkt bajs, men nu vet du iallafall att tanken var god! haha! ;)
Iallafall..
Idag har jag varit i Ullånger. Mest varit hos Marrebarre! Vi har ätit lunch, svingott för övrigt!! Sen även sprungit en långtur! Ger en extra klapp till marre för hon var såå duktig!! :))))))))) wihaaaa!!
Ikväll har jag bara väntat på att jonas ska komma hem, men det gör han ju aldrig ;o kommer ha somnat för längesen!:)
menmen, SEEES ! kramiz

ny vecka, nya tag!

hejsan!

Sorry för den hemskt dåliga uppdat. har mått illa och varit på kasst humör, så har egentligen inte haft någonting alls att skriva. Nu är det tisdagsmorgon, uppe i tid som alla övriga dagar! Ganska skönt ändå nu när man har valpen att man kliver upp i tid och lägger sig i hyfsad tid! :)

Igår hade min kära kära kära vän Karin kakis baby sin föödelsedaag! :D (skulle ha taggat din blogg och dig men jag vet inte hur man gör? haha!) Det blir nog födelsedagsfest på fredag hos henne, om mamma vill sponsra och det hoppas jag för det skulle ju vara såå kul!!
TILL DIG KARIN !!! du får din Ernst!!!! hoppas det var den bästa pressen!! ;) häöhöhö

kramizzz

shit, snart helg igen!

Alltså herregud vad veckorna går fort. och nu har det kommit massor av snö = snart är det jul! najsbajs!
I förrgår åkte jag och Bailey till Ullånger, och igår kom lilla gullisen och joinade! ååh,då vi hade lite snöbollskrig/mulningskrig ? haha, vilket som var det skit kul! lovelovelovelovelovelooooove
lite senare på kvällen kom BK förbi en sväng, men då hon såg att vovsen var med så verkade jag inte alls nåå intressant? faanåå.. menmeen!
Inatt har jag sovit som en gris-skit.. vaknat till och från. tillslut klev jag upp vid 6 och mådde skit alltså, yr,illamående,huvudvärk.. efter ca en timme blev jag tvunge att springa på toan då det (på fullaste allvar) sprutade ut på alla vägar alltså... bläää, så känner mig heeelt tom nu.
Nu väntar jag bara på att älsklingen ska komma hem från träningen.. sen måste jag nog sova, så trött! Hoppas verkligen jag mår bättre imorgon..
kramiizz

slut på helgen, det är dags för måndagstråååk..

Nu är det slut på helgen som sagt. haft en bra en.  har verkligen noll ork att skriva nånting idag, är less,frustrerad mm.  Är redan lite less på att bo i övik, har ALDRIG någonting att göra. det enda jag kan är att typ springa? sen då? få dagarna att gå genom att sitta vid datorn eller tv;n.. fan känns ju inte ens att man lever???? åååh shoot me. BYE

mycket bus.

Shit alltså, Igår var Bailey helt galen på kvällen, har aldrig sett henne sådan. haha. Samtidigt helt knäpp.. Men idag verkar det vara bättre! pfeew, tuur dä! Har städat lägenheten idag så det luktar så fräscht! Nu ligger både jag och bailey i soffan och bara väntar på att jonas ska sluta träna så vi kan åka till ullånger! Ska faktskt bli skönt att åka hem! =)
Ska bli bjuden på go middag av mor&far idag, göttans, det är ju riktigt lyxigt att slippa göra mat när man inte är van vid det. Menmen, det går ju bra ändå! =) Senare ikväll så får jag se vad som händer, Marre ville att jag skulle följa till jens och jennifers inflyttningsfest men får se om jonas ska stanna också, då blir det nog bara en hemma kväll!
Imorgon ska bailey få träffa troja igen, och även kenzo, spännande! :)
fan, jag är ju riktigt duktig på att uppd. eller hur?! hehehehe HÖRS HEJ!

helg!

hellåj!
Igår var som sagt laila här och senare på kvällen kom carro och sandra för lite torsdags-mys! Vi åt massa gott och hyrde en film "frozen" riktig obehaglig film, hyfsat bra! :) Idag har vi gått på stan och blev less efter typ en timme.. Så blev en kort tur sen åkte jag hem till lover! Träffade även majs/toralf/maja på stan, NICE <3
Har nu precis varit ute och sprungit, det gick faktiskt riktigt bra idag och det kändes som om jag kunde springa hur långt som helst och hur länge som helst! så schööntth!!
Ikväll ska jag och jonas ha mys-kväll. Det behövs nu känner jag <3 crazy in love.


Justdee, Idag tvättade vi Baileygumman för första gången, slänger upp några bilder på henne under dusch-timmen ;)





torsdahg.

börjar med att tacka underbara karin baby för att ha fixat med min blogg! TACK ;) <3
sry för dålig uppdatering men har varit i ramsele sedan i tisdags och har inte haft tillgång till en dator! där har vi inte gjort så mycket, det som är mest värt att nämna är att jag har träffat erika mycket under visiten, I LOVE IT! and I love her! <3 jag, jonas, erika och erik var och åkte skridskor igår.. haha har träningsvärk i ryggen idag.. YES! sen på kvällen blev det en skräckis som sög, och 3 popcorn-påsar till det, mohaha, göttans. har lite små ångest idag dock.
Förstår inte vad som har hänt med mig ? allvarligt? jävla soffpotatis! Vad hände med malin som tränade varenda dag? Vad hände med hon som inte åt massa skräp? herregud, skärpning. Mår absolut inge bättre av att inte göra det, bara tvärtom. DESSUTOM så gör jag absolut ingenting på dagarna så kan inte skylla på att "jag inte har tid".
SKÄRPNING för guds skull.
Nu väntar jag in laila, hon ska komma på middag. Senare ikväll tror jag carro & sandra kommer, om dom inte glömt våran "MYS-TORSDAG?" annars vette sjutton vad som händer ikväll, blir väl en mys kväll med bailey-älskling!
kramiz

Done!

Klar tills vidare!
Malin, passa på att klaga nu medans jag är sjuk och har tid att fixa åt dig ;)
+att vi kräver bättre uppdatering här nu !
Tjing ! /Kak

Under konstruktion!

Hoho, kak is here!
Jag håller på att fixa designen lite smått här, och det är inte klart än.
Men jag jobbar på det! Innan kvällen är slut så har snyggmallan en ny design kan jag lova!


Notera att Malin även stöder Rosa bandet! ;)
Tjing! /Kak

tjenarä!

haha, vad duktig jag var på att uppdatera.. (inte!) Hade fan bestämt mig för att jag skulle skriva varenda dag, men det gick inte igenom! haha jaja..

Ikväll åker vi till Ramsele! och ska bli skit kul att få visa upp Bailey och såklart få träffa erika! wiie! Igår var mamma och pappa här och käkade middag, gott, mysigt och kul att dom kom hit! Sitter och pratar med erika nu och hon håller på att skriva ihop sitt cv, kan jag kanske också göra det? kanske jag ska försöka ta tag i mitt liv också? :) Får se hur allt går och hoppas att det går bra för mig i mitt framtida liiiv!
Ps. jag är kär!!! <3

RSS 2.0